Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Πνιγμένο» Tesla πωλείται την επόμενη μέρα 22.000 ευρώ!

Ελλάδα 3:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Πνιγμένο» Tesla πωλείται την επόμενη μέρα 22.000 ευρώ!

ΝΕΑ

«Πνιγμένο» Tesla πωλείται την επόμενη μέρα 22.000 ευρώ!

ΝΕΑ

Ποιος είπε ότι ένα Tesla Model X δεν μπορεί να πουληθεί ακόμα και αν έχει πέσει σε ποτάμι.

Advertisement
Advertisement

Τα αυτοκίνητα της Tesla έχουν διακριθεί για πολλά τεχνολογικά και μηχανικά τους στοιχεία όπως οι επιδόσεις του ηλεκτροκινητήρα, η αυτονομία της μπαταρίας και η τεχνολογία τους. Σε εκείνο όμως που ακόμα δεν τα καταφέρνουν καλά είναι στις… υποβρύχιες διαδρομές, κάτι που ο Elon Musk θα πρέπει τα επόμενα χρόνια να λύσει.

Προφανώς, κανένα μοντέλο της Tesla δεν μπορεί να κινηθεί στο νερό (ακόμα), κάτι που αποδεικνύει και η βουτιά που έκανε ένα Model X στον ποταμό Danube της Βουδαπέστης. Η ιστορία έχει να κάνει με το ηλεκτρικό μοντέλο να μένει παρκαρισμένο σε έναν από τους μόλους του ποταμού και προφανώς ο οδηγός καθώς αποβιβάζεται ξεχνάει να ενεργοποιήσει τη θέση πάρκινγκ.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο αρχίζει να κινείται λοιπόν προς το ποτάμι όπου τελικά κάνει μια θεαματική βουτιά και πέφτει στο νερό, ευτυχώς χωρίς να υπάρχουν επιβάτες μέσα. Ο ιδιοκτήτης αμέσως καλεί την πυροσβεστική η οποία ανασύρει το Model X από το ποτάμι έχοντας ωστόσο υποστεί σοβαρές ζημιές.

Όλα αυτά μέχρι τώρα μπορεί να πει κανείς ότι μπορούν με μια γερή δόση ατυχίας, απροσεξίας και κακιάς στιγμής να συμβούν. Το γεγονός όμως ότι ο ιδιοκτήτης έβαλε σε αγγελία προς πώληση το «πνιγμένο» Tesla του και βρέθηκε μόλις την επόμενη ημέρα αγοραστής να το αποκτήσει ξεπερνάει κάθε φαντασία. Το «υποβρύχιο» Model X πωλήθηκε στην τιμή των 22.000 ευρώ μέσα σε λίγες ώρες!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έβλεπαν τις ιδιωτικές στιγμές τους μέσα στο Tesla;
Τι κρατάει κρυφό η Tesla;
Πάει και στη Θεσσαλονίκη η Tesla

Advertisement