Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πλησιάζει η ώρα της ανανεωμένης BMW X4

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πλησιάζει η ώρα της ανανεωμένης BMW X4

ΝΕΑ

Πλησιάζει η ώρα της ανανεωμένης BMW X4

ΝΕΑ

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα της ανανεωμένης BMW X4 η οποία εκτός από το οπτικό φρεσκάρισμα φαίνεται πως θα είναι ενισχυμένη και σε τεχνολογικό επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Τα κουπέ SUV κερδίζουν συνεχώς έδαφος και δεν είναι λίγοι που πιστεύουν πως σταδιακά η κατηγορία θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με την είσοδο καινούργιων μοντέλων. Η BMW με την Χ4 ήταν από τις πρώτες που διέκριναν τη δυναμική ενός SUV με τον δυναμισμό και τη γοητεία ενός κουπέ και έτσι σήμερα με την παρούσα γενιά του μοντέλου να βρίσκεται κοντά στο μέσο της καριέρας της η γερμανική εταιρία ετοιμάζεται για ένα διακριτικό φρεσκάρισμα.

Προηγούμενες αντίστοιχες περιπτώσεις μοντέλων της BMW μας έχουν δείξει πως η εταιρία αποφεύγει τις σημαντικές αισθητικές αλλαγές οπότε κάτι τέτοιο πιθανολογείται πως θα συμβεί και με την Χ4. Η μέχρι στιγμής φημολογία αναφέρει ως πιθανό τον ανασχεδιασμό της γρίλιας στα πρότυπα του μεγαλύτερου μεγέθους που βλέπουμε στα πιο νέα μοντέλα, καθώς και την υιοθέτηση κρυφού φωτισμού ως προαιρετική επιλογή όπως γίνεται στην μεγαλύτερη Χ6.

bmw x4 new

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά το εσωτερικό οι ουσιαστικότερες αλλαγές δεν θα αφορούν το αισθητικό αλλά το τεχνολογικό κομμάτι καθώς το ανανεωμένο μοντέλο θα έχει την αναβαθμισμένη έκδοση iDrive7 του συστήματος πολυμέσων καθώς και πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων. Από εκεί και πέρα σε τεχνολογικό επίπεδο αναμένεται να διευρυνθεί και η γκάμα των ήπια υβριδικών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου που θα προσφέρονται στην Χ4. Η πρεμιέρα της φρεσκαρισμένης Χ4 αναμένεται να γίνει ταυτόχρονα ή λίγο αργότερα από αυτή της επίσης ανανεωμένης Χ3 μέσα στο προσεχές καλοκαίρι.

bmw x4 new

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα δίνατε 18.000 € για αυτήν την κακοποιημένη BMW 635i;
Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα BMW M5 CS;
Πρώτη δοκιμή: BMW iX3