Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πλησιάζει η αποκάλυψη του νέου Infinity QX60

Ελλάδα 13:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλησιάζει η αποκάλυψη του νέου Infinity QX60

ΝΕΑ

Πλησιάζει η αποκάλυψη του νέου Infinity QX60

ΝΕΑ

Το νέο μεγάλο SUV της Infinity βρίσκεται κοντά στην επίσημη πρεμιέρα του και όλα δείχνουν πως η εικόνα του θα πλησιάζει πάρα πολύ αυτή του πρωτότυπου QX60 Monograph.

Advertisement
Advertisement

Οι πολύ θετικές αντιδράσεις που είχε λάβει την περασμένη χρονιά το πρωτότυπο QX60 Monograph φαίνεται πως έπεισαν την Infinity να διατηρήσει την συγκεκριμένη σχεδιαστική προσέγγιση και στο τελικό μοντέλο παραγωγής του μεγάλου SUV της που αναμένεται κοντά στο τέλος της χρονιάς.

Εάν τελικά οι φήμες που υπάρχουν επιβεβαιωθούν θα μιλάμε για ένα εξαιρετικά κομψό, παρά τον όγκο του, SUV το οποίο θα αποτυπώνει τον πολυτελή χαρακτήρα του ακόμα και με την εξωτερική του εικόνα. Χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία είναι η μεγάλη μάσκα καθώς και οι κάθετες εισαγωγές αέρα στα άκρα του εμπρός προφυλακτήρα. Αντίστοιχα στο πίσω μέρος χαρακτηριστική είναι η οπτική υπογραφή των φώτων ενώ περισσότερο εκλεπτυσμένο στυλ δίνουν οι λεπτές κολώνες αλλά και το σχετικά χαμηλό τελείωμα της οροφής.

infiniti qx60

Advertisement
Advertisement

Βασικός στόχος του νέου μεγάλου SUV της Infinity είναι η αγορά των ΗΠΑ στην οποία έχει μια σημαντική εμπορική δυναμική. Το νέο μοντέλο ως συμπλήρωμα του πολυτελούς του χαρακτήρα θα δίνει ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι της άνεσης και μεταξύ άλλων θα διαθέτει ενεργά top-mount για μείωση των κραδασμών που φθάνουν στο αμάξωμα. Κάτω από το καπό του QX60 αναμένεται ο 3.5 V6 κινητήρας των 300 ίππων που παρουσιάστηκε στο νέο Pathfinder ο οποίος θα συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων.

infiniti qx60

Διαβάστε επίσης
Αυτό είναι το νέο Nissan Pathfinder
Έρχεται το νέο Nissan 400Z
Στην παραγωγή το Infinity Q60 Black S των 500 ίππων;