Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το νέο Nissan 400Z

Ελλάδα 8:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το νέο Nissan 400Z

ΝΕΑ

Έρχεται το νέο Nissan 400Z

ΝΕΑ

Καθώς η Nissan ετοιμάζεται να φέρει το Z επόμενης γενιάς στη ζωή, το υπάρχον μοντέλο παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια μέσα στο 2021.

Advertisement
Advertisement

Αυτό σύμφωνα με την Motor Authority, η οποία μίλησε με εκπρόσωπο της Nissan. Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ένα από τα τελευταία κομμάτια 370Z πάντως, έχετε κάποιες ελπίδες να το πετύχετε.

Η Nissan τόνισε πως εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα σε αρκετούς dealer. Η μάρκα αναμένεται να παρουσιάσει πλήρως το νέο Z κάποια στιγμή φέτος και να το τοποθετήσει στις εκθέσεις της το επόμενο έτος, το 2022.

Το νέο Z φημολογείται ότι θα ονομάζεται 400Z και όπως όλα δείχνουν αυτή είναι η επικρατέστερη επιλογή. Εν τω μεταξύ, αναμένεται να φορά τον ίδιο twin-turbo V6 κινητήρα που τροφοδοτεί και το Infiniti Q60 coupe, παρέα με ένα χειροκίνητο εξατάχυτο κιβώτιο.

Advertisement
Advertisement

Nissan 400Z

Η Nissan αναμένεται επίσης να αναβαθμίσει το εσωτερικό του επερχόμενου 400Z προκειμένου να το βοηθήσει να ανταγωνιστεί την Toyota Supra. Με το σκεπτικό πως η τελευταία αποδίδει 382 ίππους εύκολα κατανοεί κανείς πως οι 400 ίπποι του σπορ Nissan υπερτερούν και ενδέχεται να του προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τον αντίπαλο του.

Όσο για την εμφάνιση, η Nissan μας έχει ήδη δώσει μια καλή γεύση για το τι θέλει να φτιάξει με το Z Proto, την πρωτότυπη μορφή του νέου Z. Πράγματι, φαίνεται ότι το Z Proto ήταν ένα πρωτότυπο πολύ κοντά στην παραγωγή, επειδή οι επίσημες καταχωρήσεις που υπέβαλε η Nissan έδειξαν ένα αυτοκίνητο που μοιάζει σχεδόν με αυτό.

Advertisement

Η ακριβής ημερομηνία του λανσαρίσματος του νέου σπορ αυτοκινήτου της Nissan δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Tο Nissan 400Z δεν θα είναι υβριδικό

Newsauto Αποκλειστικό: Αυτό είναι το νέο Nissan 400Z

Advertisement

To Nissan 400Z που θα θέλαμε να δούμε