Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κόντρα τραυματίζει σοβαρά γυναίκα (+video)

Ελλάδα 14:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κόντρα τραυματίζει σοβαρά γυναίκα (+video)

ΝΕΑ

Κόντρα τραυματίζει σοβαρά γυναίκα (+video)

ΝΕΑ

Μια ακόμα κόντρα σε δημόσιους δρόμους καταλήγει σε ατύχημα και μάλιστα με τραυματισμό μιας γυναίκας.

Advertisement
Advertisement

Θα μπορούσε κάποιος να παραφράσει το γνωστό ρητό και να ισχυριστεί ότι «όταν τελειώνει η λογική, αρχίζουν οι κόντρες σε δημόσιο δρόμο».

Δυστυχώς το φαινόμενο είναι κάτι παραπάνω από συχνό και σε πολλές περιπτώσεις οδηγεί σε άσχημες καταστάσεις τόσο για τους συμμετέχοντας, αλλά για αθώους πολίτες που η στιγμή θα τους φέρει στο λάθος σημείο.

Στο Μίσιγκαν της Αμερικής δύο οδηγοί αποφάσισαν αν δοκιμάσουν την επιτάχυνση των αυτοκινήτων τους σε έναν δημόσιο δρόμο. Από τη μία μεριά η Ford Mustang και από την άλλη μεριά η Infiniti Q50 στήθηκαν στο φανάρι και ξεκίνησαν να επιταχύνουν δυνατά.

Advertisement
Advertisement

Μόλις μερικά μέτρα πιο κάτω υπήρχε διασταύρωση με φωτεινό σηματοδότη ο οποίος μόλις ξεκίνησε η κόντρα άναψε κόκκινο. Όπως είναι λογικό τα δύο αυτοκίνητα δεν πρόλαβαν να σταματήσουν στον κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα να πέσουν με δύναμη πάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο Dodge Charger που έτυχε να περνάει εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εκτός από τον οδηγό, μια γυναίκα στη θέση του συνοδηγού η οποία τραυματίστηκε. Οι δύο παράνομοι street racers πλέον θα αντιμετωπίσουν σοβαρές κατηγορίες με ποινές που προβλέπουν ακόμα και φυλάκιση.

Advertisement

Δείτε το βίντεο της κόντρας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η Ford Mustang Mach-E Rally
Τέρμα γκάζι με Ford Mustang Shelby GT500 (+video)
Πως θα σας φαινόταν μια Mustang Raptor R;