Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιτζάμες και ρόμπες με άρωμα… Nismo (+Video)

Ελλάδα 19:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πιτζάμες και ρόμπες με άρωμα… Nismo (+Video)

ΝΕΑ

Πιτζάμες και ρόμπες με άρωμα… Nismo (+Video)

ΝΕΑ

Σε μία ενδιαφέρουσα συμφωνία προχώρησε η Nissan με την premium μάρκα ρούχων Daniel Patrick.

Advertisement
Advertisement

Το πιο παράδοξο αυτής της νέας συνεργασίας, είναι πως το δημοφιλές brand ένδυσης προχώρησε στην παραγωγή ρούχων ύπνου. Εμπνευσμένα σχεδιαστικά μάλιστα, από το τμήμα βελτίωσης και απόδοσης αυτοκινήτων της Nissan, το Nismo.

Αν κάποιος είναι φανατικός φίλος και θαυμαστής των μοντέλων Nismo της ιαπωνικής εταιρείας, μπορεί πλέον αγοράζοντας αυτή τη σειρά ρούχων να δείξει τον ενθουσιασμό του για μοντέλα, όπως το GT-R και το Z εμπράκτως.

Η κολεξιόν ονομάζεται Fast Asleep και αν επιθυμείς να αποκτήσεις ένα σετ, κοστίζει περίπου 230 ευρώ, ενώ η ρόμπα μόνη της φτάνει τα 160 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Τα δύο αυτά κομμάτια της κολεξιόν ανέρχονται σε μόλις 50 κομμάτια, επομένως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν για να τα αποκτήσουν.

Το outfit, αν και έχει τα ιδιαίτερα χρώματα που παραπέμπουν σε Nismo και το έμβλημα του τμήματος, είναι αρκετά διακριτικό. Πρέπει να είναι παρατηρητικός κανείς για να δει ότι πρόκειται για μία πιτζάμα εμπνευσμένη από σπορ μοντέλα της Nissan.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, οι απανταχού θαυμαστές των Nismo θα πρέπει να διαθέσουν ένα σημαντικό ποσό για να κυκλοφορούν στο σπίτι τους με το έμβλημα και τα χρώματα του ιαπωνικού τμήματος.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης:

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Nissan Z Nismo αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο
Τι ετοιμάζει η Nismo;
Ζει και βασιλεύει το εμβληματικό Nissan Skyline GT-R!