Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πείτε «αντίο» στη BMW M3, έτσι όπως την ξέρετε

Ελλάδα 23:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πείτε «αντίο» στη BMW M3, έτσι όπως την ξέρετε

ΝΕΑ

Πείτε «αντίο» στη BMW M3, έτσι όπως την ξέρετε

ΝΕΑ

H γερμανική μάρκα αλλάζει τα δεδομένα και θα προσφέρει μόνο μοντέλα με σήματα Competition, CS ή CSL.

Advertisement
Advertisement

Η βαυαρική αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να κάνει τα μοντέλα Competition το νέο σημείο εκκίνησης για τα full-on μοντέλα M.

Η κίνηση είναι μέρος ενός σχεδίου για την αναδιαμόρφωση της σειράς M, καθώς η BMW κοιτάζει μπροστά στο μέλλον.

Με μοντέλα χαμηλότερων επιδόσεων, όπως το M440i να καλύπτουν το κενό μεταξύ των κανονικών οχημάτων της BMW και των μοντέλων υψηλών επιδόσεων, ο Frank van Meel, Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας M, πιστεύει ότι δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για… τυπικές εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

«Έτσι, το τυπικό Μ, θα φύγει ή λίγο πολύ έχει ήδη φύγει… δεν πρόκειται να χωρίσουμε άλλο μεταξύ M και M Competition, θα είναι όλα Competition στο μέλλον», εξήγησε ο van Meel.

Ως αποτέλεσμα, η M3 Competition, για παράδειγμα, θα γίνει η ενδεδειγμένη επιλογή για όσους αναζητούν ένα sedan BMW υψηλών επιδόσεων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν επιλογές για αγοραστές που επιθυμούν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση.

Ο van Meel εξηγεί ότι τα μοντέλα CS και CSL παρουσιάζονται για να παρέχουν μια ακόμη πιο ακραία επιλογή απόδοσης από το μοντέλο Competition. «Αυτά είναι τα πιο σκληροπυρηνικά οχήματα -αν πείτε, “Όχι, θέλω πραγματικά να έχω ένα εργαλείο επιδόσεων στο δρόμο”, τότε πηγαίνετε στο CS ή CSL».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το smart #1
Teaser για το νέο Lexus
To Euro 7 θα γίνει λιγότερο αυστηρό;