Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δύο οι νεκροί στο εργοστάσιο της Mercedes! (update)

Ελλάδα 20:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύο οι νεκροί στο εργοστάσιο της Mercedes! (update)

ΝΕΑ

Δύο οι νεκροί στο εργοστάσιο της Mercedes! (update)

ΝΕΑ

Δύο τελικά είναι οι νεκροί στο  επεισόδιο με πυροβολισμούς σε εργοστάσιο της Mercedes στο Ζιντελφίνγκεν, έξω από την Στουτγάρδη, ανακοίνωσε η αστυνομία της Βάδης – Βυρτεμβέργης. Ο δράστης έχει συλληφθεί.

Advertisement
Advertisement

Η αστυνομία δέχθηκε στις 07:45 κλήσεις έκτακτης ανάγκης για πυροβολισμούς στο εργοστάσιο 56 της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου κατασκευάζεται η S-Class, σύμφωνα με τηνStuttgarter Zeitung

Στην περιοχή έσπευσαν ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις, σωστικά συνεργεία και δύο ελικόπτερα.

«Ένα άτομο σκοτώθηκε, ένα άλλο τραυματίστηκε σοβαρά. Οι συνθήκες παραμένουν ασαφείς. Ο δράστης συνελήφθη και η κατάσταση έχει τεθεί υπό έλεγχο. Δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για τους πολίτες», αναφέρεται στην ανάρτηση της αστυνομίας στο Twitter.

Advertisement
Advertisement

Αρκετοί υπάλληλοι της Mercedes που έφυγαν από το εργοστάσιο ανέφεραν στη γερμανική BILD ότι η επίθεση είχε στόχο τους επικεφαλής στο εργοστάσιο. Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν στην περιοχή του γραφείου διευθυντικού στελέχους.

Ο δράστης 53 ετών φέρεται να είναι εξωτερικός υπάλληλος εταιρείας logistics, ενώ νεκροί είναι δύο 44χρονοι. Η αστυνομία ερευνά την κατάσταση. Η εισαγγελία της Στουτγάρδης υποθέτει ότι ένας μόνο δράστης ήταν υπεύθυνος για τους πυροβολισμούς της Mercedes-Benz στο Sindelfingen.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έπεσαν… τούρτες στο συνέδριο της Volkswagen! (+video)
Τα… καυτά οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας
«Αστακός» με κάμερες και ραντάρ η Εθνική Οδός