Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πήρε 25.000 παραγγελίες σε ένα λεπτό (+video)

Ελλάδα 7:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πήρε 25.000 παραγγελίες σε ένα λεπτό (+video)

ΝΕΑ

Πήρε 25.000 παραγγελίες σε ένα λεπτό (+video)

ΝΕΑ

Αποδείχτηκε μεγάλη επιτυχία στην εγχώρια αγορά του, καθώς οι πρώτες μονάδες εξαντλήθηκαν άμεσα αφήνοντας πολλούς υποψήφιους αγοραστές εκτός των αρχικών παραδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Το Mahindra Scorpio-N «μάζεψε» 25.000 παραγγελίες σε λιγότερο από ένα λεπτό, με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα της Mahindra να καταρρεύσει.

Το Scorpio-N, που η εταιρεία αποκαλεί « ο… αφέντης των SUV», θα αντικαταστήσει τον γερασμένο Scorpio με μοντέρνο στυλ και νέα τεχνολογία. Το μοντέλο που διατίθεται σε βενζινοκινητήρες και ντίζελ και προαιρετικά με τετρακίνηση (4WD) ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο και έκανε το επίσημο ντεμπούτο του τον Ιούνιο.

Advertisement
Advertisement

Η Mahindra είπε ότι οι πρώτες 25.000 μονάδες του Scorpio-N θα έχουν τιμή μεταξύ 15.200 24.680 ευρώ ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, αλλά οι τιμές πρόκειται να αυξηθούν για επόμενες παραγγελίες. Αυτό δημιούργησε μια… βιασύνη μεταξύ των υποψήφιων αγοραστών που παρακολούθησαν την αντίστροφη μέτρηση στον επίσημο ιστότοπο, ελπίζοντας να κάνουν κράτηση νωρίς.

Όταν το σύστημα άρχισε να δέχεται παραγγελίες στις 30 Ιουλίου, η κίνηση ήταν τόσο υψηλή που σε 55 δευτερόλεπτα, η αρχική παρτίδα των 25.000 μονάδων είχε φύγει. Πολλοί άνθρωποι κατέφυγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαμαρτυρηθούν για την κατάρρευση της ιστοσελίδας της Mahindra, η οποία δεν τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους εγκαίρως με την κατάθεση.

Advertisement

Ωστόσο, η εταιρεία κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 100.000 παραγγελίες στα πρώτα 30 λεπτά. Κάθε κράτηση περιλάμβανε μια κατάθεση 230 ευρώ που μεταφράζεται σε συνολικά 22,7 εκατομμύρια ευρώ σε μισή ώρα!

Advertisement

Η Mahindra αναγνώρισε δημοσίως το τεχνικό σφάλμα και διαβεβαίωσε όλους ότι το διαδικτυακό σύστημα έχει καταγράψει χρονικά τις παραγγελίες και πότε κάθε χρήστης πάτησε το κουμπί πληρωμής. Έτσι, είναι εύκολο να εντοπιστούν οι πρώτοι 25.000 πελάτες που θα έχουν πρόσβαση στην προωθητική (χαμηλότερη) τιμολόγηση για το Scorpio-N τους.

Όπως αναφέρει,  η Mahindra, θα επικοινωνήσει με κάθε αγοραστή προκειμένου να επιβεβαιώσει την παραγγελία του. Οι παραδόσεις του Scoprio-N έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 26 Σεπτεμβρίου, με τη Mahindra να στοχεύει στην παραγωγή περισσότερων από 20.000 μονάδων μέχρι τον Δεκέμβριο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εξαγοράζεται σε τιμή ευκαιρίας η παρακμάζουσα SsangYong

H Jeep και η Mahindra στα δικαστήρια
Mahindra για SUV και ηλεκτρικά μόνο