Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιος θα ήθελε την Corvette του κιθαρίστα των KISS;

Ελλάδα 14:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος θα ήθελε την Corvette του κιθαρίστα των KISS;

ΝΕΑ

Ποιος θα ήθελε την Corvette του κιθαρίστα των KISS;

ΝΕΑ

O Paul Stanley βγάζει στο σφυρί την ξεχωριστή Corvette του, ενώ στο “πακέτο” προσφέρει και μια υπογεγραμμένη κιθάρα του.

Advertisement
Advertisement

Εάν προσπαθούσε κάποιος να απαριθμήσει εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με την αμερικάνικη κουλτούρα, τότε σίγουρα θα συμπεριλάμβανε τη Chevrolet Corvette και το ροκ συγκρότημα KISS. Συμπτωματικά, αυτά τα δύο όμως διασταυρώνονται στις αρχές Ιουλίου όταν ο Paul Stanley, ο κιθαρίστας των KISS, προσφέρει σε δημοπρασία τη Chevrolet Corvette του.

Όποιος όμως έχει τα χρήματα να αποκτήσει αυτή την κόκκινη (με μαύρες πινελιές) Corvette, θα παραλάβει μαζί της και μια κιθάρα υπογεγραμμένη από τον Stanley.

Αυτή η Vette έχει πάρει αξία αφενός γιατί ανήκει σε μια διασημότητα, αφετέρου γιατί είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής για το 2022. Πρόκειται για την “ανοιχτή” έκδοση με επένδυση 3LT, ενώ η εξωτερική απόχρωση ήταν μια πρόταση του ίδιου του Stanley.

Advertisement
Advertisement

Γιατί όμως ο Paul Stanley βγάζει στο σφυρί την Corvette του;

Σύμφωνα με την εταιρεία, Barrett-Jackson, ο Stanley δεν είναι συλλέκτης αυτοκινήτων και εξεπλάγην όταν παρήγγειλε το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής του 2022. Γι’ αυτό, προτίμησε να το πουλήσει για να το πάρει κάποιος που είτε θα το απολαύσει είτε να το βάλει στη συλλογή του. Περισσότερες πληροφορίες για την Corvette δεν υπάρχουν, ωστόσο η δημοπρασία θα ανοίξει στις 30 Ιουνίου και θα λήξει 2 Ιουλίου στο Las Vegas.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ετοιμάζεται η υβριδική Corvette E-Ray
H GM εξετάζει την ξεχωριστή πώληση του κινητήρα της Corvette Z06
Chevrolet C8 Corvette Z06: Τρία με τέσσερα χρόνια αναμονή

Advertisement