Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Chevrolet C8 Corvette Z06: Τρία με τέσσερα χρόνια αναμονή

Ελλάδα 1:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Chevrolet C8 Corvette Z06: Τρία με τέσσερα χρόνια αναμονή

ΝΕΑ

Chevrolet C8 Corvette Z06: Τρία με τέσσερα χρόνια αναμονή

ΝΕΑ

Ο Chris Morgan αντιπρόσωπος της Chevrolet αποκάλυψε ότι η λίστα αναμονής για την C8 Corvette Ζ06 διαρκεί από τρία έως τέσσερα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Η C8 Corvette αντιμετώπισε πρόβλημα προσφοράς και ζήτησης πριν τα πρώτα αυτοκίνητα, βγουν από τη γραμμή συναρμολόγησης.

 

Τα προβλήματα για την παραγωγή της Corvette ξεκίνησαν, τον Φεβρουάριο του 2020. Μια απεργία της UAW-GM, η μεγαλύτερη από τις τρεις μεγάλες στο Ντιτρόιτ, ανάγκασε την General Motors να σταματήσει την παραγωγή του σπορ αυτοκινήτου της πολλές φορές λόγω του Covid-19 και των πολλών προσωρινών ελλείψεων που προκλήθηκαν από την πανδημία.

Advertisement
Advertisement

Η General Motors δεν μπορούσε να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση για την Stingray ούτε το 2021. Σε αντίθεση με τις 20.368 μονάδες, στο ξεκίνημα της παραγωγής του 2021, το μοντέλο αναμένεται να κλείσει την χρονιά στα 26.216 κομμάτια. Είναι επίσης σημαντικό δούμε ότι πολλοί, που έκαναν παραγγελία για την… απλή Corvette άλλαξαν για την σπορ Z06, η οποία έχει ήδη κάνει 1.087 παραγγελίες σε έναν αντιπρόσωπο στο Μέριλαντ.

Ο αντιπρόσωπος είναι ο Chris Morgan της Criswell Chevrolet. Μάλιστα σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε, ότι με μια κατάθεση 1.000 δολαρίων σας βάζει στην λίστα αναμονής. Με πλήρη επιστροφή, φυσικά. Ο Morgan υπολογίζει: «χρόνο αναμονής τριών έως τεσσάρων ετών» για την παράδοση της Z06.

Advertisement

Ο αντιπρόσωπος δεν γνωρίζει πόσα κομμάτια θα πάρει από τη General Motors, αλλά θα είναι πολύ περισσότερα από τις τοπικές αντιπροσωπείες. Τονίζει επίσης ότι αυτή είναι προς το παρόν η πρώτη και μοναδική λίστα αναμονής και δεν μπορείτε να την παρακάμψετε.

Advertisement

Δεν είναι απίθανο σε λίγο καιρό, να υπάρχουν ελαφρά μεταχειρισμένες Corvette Z06, με τιμή 200.000 δολαρίων, αρκετά πιο ακριβές από τις καινούργιες .

Η πρώτη Corvette με κινητήρα DOHC ,μετά την C4 ZR-1, η C8 Z06, αξίζει σίγουρα την αναμονή κυρίως λόγω του ανασχεδιασμένου κινητήρα, που φτάνει τις 8.600 σ.α.λ. με ένα εκπληκτικό soundtrack που μας κάνει τόσο αδύναμους σαν… έφηβη που συναντά τον Justin Bieber.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Chevrolet Corvette C8 πωλείται σαν ζεστό ψωμί
H Chevrolet αποκαλύπτει την Corvette C8.R
“Ηλεκτρική” επίθεση από τη General Motors