Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιο σπορτίφ εμφάνιση για τα… μισά Audi

Ελλάδα 7:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πιο σπορτίφ εμφάνιση για τα… μισά Audi

ΝΕΑ

Πιο σπορτίφ εμφάνιση για τα… μισά Audi

ΝΕΑ

Η γερμανική εταιρεία εξαγριώνει την εμφάνιση των A1, A4, A5, Q7 και Q8, προσφέροντάς τα στα πακέτα S Line Competition & Plus.

Advertisement
Advertisement

Η Audi προσδίδει ακόμα περισσότερο δυναμικό στιλ στα μοντέλα της, διευρύνοντας την γκάμα εξοπλιστικών πακέτων που αφορούν τα A1, A4, A5, Q7 και Q8 με τις επιλογές “S Line Competition” και “S Line Competition Plus”.

Οι αλλαγές ξεκινούν από το μικρότερο μοντέλο της, A1 το οποίο στην έκδοση “S Line Competition” ενσωματώνει μαύρη ματ μάσκα, ομόχρωμα μαρσπιέ και οροφή, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, αλλά και γκρι διακοσμητικές πινελιές που ενισχύουν τον σπορτίφ χαρακτήρα του. Στιλιστική αναβάθμιση συναντάται και στο εσωτερικό, παρουσία κόκκινων ραφών.

Το πακέτο “S Line Competition” συνδυάζεται με τις εκδόσεις Α1 Sportback 30 TFSI, 35 TFSI και A1 Sportback 40 TFSI. Το τελευταίο είναι αναβαθμισμένο και στο πεδίο της ισχύος, με την ιπποδύναμή του ν’ αυξάνεται κατά 7 PS φτάνοντας τους 207 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Το Audi A1 Sportback S line competition ξεκινά από τα 27.470 ευρώ (Γερμανία).

A4 & Α5

Advertisement

Το πακέτο “S Line Competition”… ντύνει και τα Audi A4 και Α5. Αυτό περιλαμβάνει ουσιαστικά όλα τα στοιχεία που εντοπίζονται στο γνώριμο “S Line”, εμπλουτισμένο, ωστόσο, με μαύρα διακοσμητικά στοιχεία, 19άρες ζάντες, αλλά και την αεροτομή του S4 –  τα δύο τελευταία αφορούν το A4.

Στο Audi A5 S Line Competition οι ζάντες είναι μεγαλύτερες (20”), με το μαύρο χρώμα να «απλώνεται» σε αεοροτομή και μάσκα.

Advertisement

Τόσο το A4 όσο και το A5 προσφέρονται και με τα ακόμα πιο σπορτίφ πακέτα “S Line Competition Plus” που στην περίπτωση του πρώτου περιλαμβάνει LED προβολείς, ατμοσφαιρικό φωτισμό, μαύρους πλευρικούς καθρέφτες και φωτιζόμενα μπροστινά μαρσπιέ με ένθετα αλουμινίου. Σημειώνεται πως όλες οι εκδόσεις των 204 PS και άνω ενσωματώνουν επίσης κόκκινες δαγκάνες.

Οι ίδιες στιλιστικές επιλογές καλλωπίζουν και το A5, το οποίο διατίθεται στα χρώματα Distrikt green, Quantum gray, Daytona gray, Tango red, Glacier white, Navarra blue, Turbo blue και Mythos black.

Advertisement

Στη Γερμανία, το Audi A4 S line competition ξεκινά από 38.250 ευρώ και το A4 S line competition plus από 45.400 ευρώ. Το Audi A5 S line competition έχει τιμή εκκίνησης 43.200 ευρώ ενώ το Audi A5 competition plus 49.600 ευρώ.

Q7 & Q8

Τη φροντίδα της εταιρείας από το Ίνγκοσταντ απολαμβάνουν και τα μεγάλα της SUV, Q7 και Q8, που στο πακέτο “Competition Plus” παρουσιάζονται ακόμα πιο «εξαγριωμένα». Γι’ αυτό φροντίζουν τα επιπλέον μαύρα στιλιστικά στοιχεία, όπως και οι ζάντες των 21” ιντσών που στην περίπτωση του Q7 φτάνουν έως και 22 ίντσες και του Q8 έως 23”. Αμφότερα ενσωματώνουν κόκκινες δαγκάνες φρένων, ενώ «καλωσορίζουν» τους επιβάτες αναπαράγοντας το έμβλημα “S” στο πάτωμα, κατά το άνοιγμα των θυρών.

Τέλος, στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες επενδύσεις, ενώ προαιρετικά προσφέρονται κόκκινες διακοσμητικές ραφές στα καθίσματα και το τιμόνι, όπως και πολλές ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες σε επιλογέα ταχυτήτων και ταμπλό.

Στη Γερμανία, η τιμή των Q7 και Q8 competition plus ξεκινά από τα 78.170 και 84.500 ευρώ αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Audi A6 e-tron
Ποια είναι τα νέα Audi Q4 e-tron & Sportback; (video)
Με πολλή… Ελλάδα το ντοκιμαντέρ για το Audi e-tron GT (video)