Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμη πιο προσιτά τα Citroen C4 και C4 X (+τιμές)

Ελλάδα 2:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμη πιο προσιτά τα Citroen C4 και C4 X (+τιμές)

ΝΕΑ

Ακόμη πιο προσιτά τα Citroen C4 και C4 X (+τιμές)

ΝΕΑ

Τα νέα C4 και C4 X αντιπροσωπεύουν την πιο σύγχρονη εικόνα της Citroen και είναι δημιούργημα της πιο πρόσφατων τεχνολογικών εξελίξεων της γαλλικής εταιρείας. Πλέον, είναι ακόμα πιο εύκολο να τα αποκτήσει κάποιος στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Με το C4 και το C4 X η Citroën ανέδειξε για ακόμα μία φορά ακόμα γιατί είναι πρωτοπόρα σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση των καινούργιων αυτοκινήτων της και στη παροχή προς τους υποψήφιους πελάτες οχημάτων που να ξεχωρίζουν ουσιαστικά.

Η ελληνική αντιπροσωπεία ακολουθεί το πνεύμα της γαλλικής εταιρείας αλλά φροντίζει και για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση και το συμφέρον όσων θέλουν να αποκτήσουν κάποιο από τα δύο συγκεκριμένα μοντέλα της,

Έτσι, ανακοίνωσε την εφαρμογή μιας καινούργιας προωθητικής ενέργειας χάρη στην οποία όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποκτήσουν τόσο το C4 όσο και το C4 X σε χαμηλότερη τιμή αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, τα δύο μοντέλα προσφέρονται σε μειωμένη τιμή κατά 3.000 ευρώ σε σχέση με ό,τι ίσχυε ως τώρα. Όπως έγινε γνωστό, για το C4 με τον 1.2 PureTech των 100 ίππων, η βασική τιμή πώλησής του ξεκινά πλέον από τα 20.650 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στο C4 X, η βασική τιμή του με τον ίδιο κινητήρα αρχίζει από τα 24.400 ευρώ.

Advertisement

Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία της Citroën, η προσφορά θα ισχύσει μέχρι τις 15 Ιουλίου, τρέχοντος έτους.

Γενικότερα, θυμίζουμε ότι τόσο το C4 όσο και το C4 X εκτός από τον 1.2 PureTech των 100 ίππων διατίθενται με τον ίδιο κινητήρα μέγιστης ισχύος 130 ίππων, καθώς και με τον 1.5 BlueHDi των 130 ίππων.

Advertisement

Επίσης, είναι διαθέσιμα και στην αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή τους, την ë-C4 και ë-C4 Χ, αντίστοιχα. Σε αυτή, ο ηλεκτροκινητήρας έχει απόδοση 136 ίππους και μπαταρίες είναι ονομαστικής ενεργειακής χωρητικότητας 50 kW.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Citroen C4 X 1.2 PureTech 130 EAT8
Οδηγούμε το πρωτότυπο Citroen Oli στην Ιταλία
Citroen Ami for All: Η πρωτοποριακή λύση για ΑμεΑ