Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι το super SUV με τους 1.000 ίππους;

Ελλάδα 9:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι το super SUV με τους 1.000 ίππους;

ΝΕΑ

Ποιο είναι το super SUV με τους 1.000 ίππους;

ΝΕΑ

Δεν είναι Ferrari ούτε Lamborghini. Έρχεται από την Κίνα και κάνει το Hummer να μοιάζει παιχνιδάκι.

Advertisement
Advertisement

Μοιάζει σαν να ενώθηκαν σε ένα αμάξωμα ένα Hummer με ένα Toyota FJ Cruiser, και το αποτέλεσμα είναι ένα από τα πιο ακραία SUV που υπάρχουν στον πλανήτη.

Πρόκειται για δημιουργία μίας κινέζικης εταιρίας, της Dongfeng και της δικής της μάρκας με την ονομασία Mengshi. Ονομάζεται M-Terrain και είναι άκρως εντυπωσιακό όχι μόνο σε εμφάνιση όσο και σε τεχνικά χαρακτηριστικά.

Σχεδιαστικά διατηρεί αρκετά από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην αρχή του χρόνου σε ένα πρωτότυπο που παρουσίασε η εταιρία.

Advertisement
Advertisement

Το εμπρός μέρος είναι άκρως επιθετικό με τονισμένους προφυλακτήρες, μεγάλες εισαγωγές αέρα και πολύ ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα.

Η σχεδίαση έχει επίσης γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μειωθούν οι off road γωνίες και οι ικανότητες του οχήματος σε ακραίες εκτός δρόμου αποδράσεις.

Advertisement

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το πλαϊνό μέρος με έντονες ακμές, μικρά σχετικά παράθυρα και σκαλοπάτι για να μπορέσει να μπει κανείς στο αρκετά ψηλό τετρακίνητο.

Καθώς δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα επίσημα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Advertisement

Πάντως είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει μεγάλη μπαταρία των 140 kWh και τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ τα οποία θα αποδίδουν 1.000 άλογα.

Η αυτονομία του υπολογίζεται στα 500 χιλιόμετρα, ενώ θα υπάρχει και μία έκδοση με μικρότερη μπαταρία των 65,88 kWh, η οποία σε συνδυασμό με έναν μικρό κινητήρα range extender θα έχει αυτονομία έως και 800 χιλιόμετρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως το GMC Hummer Pickup άλλαξε τα crash tests (+video)
Αυτό είναι το κινέζικο, ηλεκτρικό Hummer των 1.000 ίππων
O ατζαμής του μήνα: Καταστροφή Hummer μόλις 15 χιλιομέτρων! (+video)