Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι το μυστηριώδες hypercar που θέλει ο Τσιτσιπάς; (+video)

Ελλάδα 4:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι το μυστηριώδες hypercar που θέλει ο Τσιτσιπάς; (+video)

ΝΕΑ

Ποιο είναι το μυστηριώδες hypercar που θέλει ο Τσιτσιπάς; (+video)

ΝΕΑ

Σε ένα video που ανάρτησε στο Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκαλύπτει ποιο αυτοκίνητο θα ήθελε για δικό του. Και μαζί και ποιο κορίτσι.

Advertisement
Advertisement

Κάπου μεταξύ αγώνων τένις, νέου έρωτα, Ντουμπάι και καλής ζωής (που κερδίζει επάξια με το σπαθί του, ή με την… ρακέτα του για να είμαστε πιο ακριβείς) ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να απασχολεί τα social media όχι μόνο με τις επιδόσεις του στα γήπεδα αλλά και εκτός αυτών.

Στο νέο video που ανάρτησε στο Twitter κάνει μία διπλή αποκάλυψη. Από τη μία επιβεβαιώνει και επίσημα ότι είναι σε δεσμό με την Πάουλα Μπαντόσα, παρά το ότι δεν το έχουν επιβεβαιώσει και επίσημα.

Στο video αυτό βλέπουμε τον Τσιτσιπά να στέκεται εμπρός από μία βιτρίνα όπου στο βάθος βρίσκεται ένα παράξενο hypercar.

Advertisement
Advertisement

Στην ερώτηση που του κάνουν ποιο από τα δύο προτιμά, το αυτοκίνητο ή το κορίτσι, ο Τσιτσιπάς, απαντά πρώτα το αυτοκίνητο. Μετά βέβαια το ξανασκέφτεται και επιλέγει την Μπαντόσα. Η οποία περιχαρής πέφτει στην αγκαλιά του.

Όσο για το αυτοκίνητο, ο άνθρωπος που καταγράφει την σκηνή φαίνεται να τον προσγειώνει, λέγοντάς του ότι πρόκειται για ένα και μοναδικό πρωτότυπο.

Κάτι που όντως ισχύει μιας και είναι το Ares S1 Project, το οποίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την εταιρία Ares που έχει την έδρα της στη Μόντενα της Ιταλίας.

Advertisement

Ουσιαστικά κάτω από το πολύ εντυπωσιακό αμάξωμα κρύβεται μία Corvette C8 με κινητήρα V8 των 6,2 λίτρων και ισχύ που θα ξεπερνά τα 700 άλογα. Οι επιδόσεις είναι εκρηκτικές, με το 0-100 χλμ/ώρα να γίνεται σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι όντως το πρωτότυπο, και όπως σωστά ακούγεται να του λέει ο φίλος του, μάλλον δεν πωλείται.

Η εταιρία έχει στα σκαριά μία έκδοση παραγωγής για την οποία όμως δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία, πέρα από το ότι θα φτιαχτούν μόλις 24 κομμάτια.

Δεν ξέρουμε πάντως αν ο Στέφανος θα έχει την υπομονή να περιμένει να βγει ένα τέτοιο αυτοκίνητο στην παραγωγή.

Advertisement

Προς το παρόν έχει να ασχοληθεί με την ερωτική του ζωή. Και ενδεχομένως κάποια στιγμή και με την καριέρα του…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Τσιτσιπάς βολτάρει με σούπερ αυτοκίνητο
Στέφανος Τσιτσιπάς: Γιατί δεν έκανε δώρο ένα Tesla στον πατέρα του;
Video: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πλένει στο χέρι μια Ferrari