Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Τσιτσιπάς βολτάρει με σούπερ αυτοκίνητο

Ελλάδα 9:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Τσιτσιπάς βολτάρει με σούπερ αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Ο Τσιτσιπάς βολτάρει με σούπερ αυτοκίνητο

ΝΕΑ

O Στέφανος Τσιτσιπάς κυκλοφορούσε τις προηγούμενες ημέρες στο Μόντε Κάρλο με μια συλλεκτική Aston Martin.

Advertisement
Advertisement

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που μένει μόνιμα στο Μόντε Κάρλο εθεάθη κατά τη διάρκεια του Monte Carlo Masters να κάνει βόλτες στην πόλη με μια Aston Martin V12 Speedster.

Ως συνοδηγός, μιας και πίσω από τιμόνι της βρισκόταν ο προπονητής του και πρώην της Σερένα Ουίλιαμς, Πατρίκ Μουράτογλου.

Η εντυπωσιακή V12 Speedster κινείται από τον bi-turbo V12 των 5.200 κυβικών της μάρκας που για την περίσταση αποδίδει 700 ίππους και κινεί τους  πίσω τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

@monacoluxurylifestyle He will be back 💪🏻#millionaire #luxury #lifestyle #life #style #rich #money #monaco ♬ Under The Influence Sped Up – ColdHarrem
Advertisement
Advertisement

Η Speedster που είναι ταχύτατη (0-100 χλμ./ώρα σε 3,4 δεύτερα και τελική ταχύτητα 319 χλμ./ώρα) έχει κατασκευαστεί σε μόλις 88 αντίτυπα και η τιμή της ξεκινούσε από τις 900.000 ευρώ. Ακόμα πιο ακριβή είναι αν διαθέτει το ειδικό πακέτο DBR1 που είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο αγωνιστικό με το οποίο οι Carroll Shelby και Roy Salvadori κέρδισαν στο Le Mans το 1959.

Το αν η συγκεκριμένη Aston Martin V12 Speedster ανήκει στο Στέφανο Τσιτσιπά δεν είναι βέβαιo, αν και ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι οπαδός της μάρκας, μιας και πρόσφατα αγόρασε μια DBX στον πατέρα του Απόστολο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί αναστατώθηκε ο στρατός με την Aston Martin Valkyrie;
Τα 110 χρόνια της η Aston Martin θα τα γιορτάσει με κάτι special
H Aston Martin V12 Speedster εμπνέεται από την κλασσική DBR1