Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιο hi-tech το επόμενο SEAT Leon

Ελλάδα 2:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πιο hi-tech το επόμενο SEAT Leon

ΝΕΑ

Πιο hi-tech το επόμενο SEAT Leon

ΝΕΑ

Μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους αναμένεται να έχει η επόμενη γενιά του SEAT Leon, σύμφωνα και με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Διαφορετικό “πρόσωπο” θα παρουσιάζει η τέταρτη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου και τον τομέα της τεχνολογίας. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μας είναι γνωστό πως η επόμενη γενιά του Leon βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετό καιρό και τώρα, όπως όλα δείχνουν, είναι η περίοδος που οι πρώτες πληροφορίες για το επόμενο μοντέλο της SEAT έρχονται στην επιφάνεια.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που δημοσιεύει το Autozeitung το επόμενο SEAT Leon θα δεχτεί αλλαγές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του. Με το ένα να επηρεάζει το άλλο, το εσωτερικό του αυτοκινήτου αναμένεται να έχει περισσότερο χώρο για τους επιβαίνοντες, κάτι που θα προκύπτει από το αυξημένο του μεταξόνιο. Το μεταξόνιο του Leon αναμένεται να μεγαλώσει περίπου κατά 50 χλστ. με το συνολικό μήκος του να φτάνει τα 2.686 χλστ. Περισσότερο ωφελημένοι από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να είναι οι πίσω επιβαίνοντες, αφού εκεί φαίνεται πως θέλει η SEAT να έχει το μεγαλύτερο κέρδος.

seat-leon-cupra-r-640

Advertisement
Advertisement

Σημαντική αναβάθμιση αναμένεται να δούμε και στις τεχνολογίες που θα φέρει το νέο Leon, με μεγάλες διαφορές τόσο στο σύστημα ψυχαγωγίας-πληροφόρησης όσο και στον πίνακα ελέγχου-πληροφοριών. Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες το αυτοκίνητο των Ισπανών στο σύστημα infotainment θα είναι ενσωματωμένη η “προσωπική βοηθός” Amazon Alexa και αυτό μας δίνει να καταλάβουμε ότι το Leon θα είναι συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο.

Παράλληλα ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να το παραγγείλει με έξτρα ψηφιακό πίνακα πληροφοριών για τον οποίο δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία προς το παρόν.