Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιο φτηνή η Mercedes-Benz A-Class

Ελλάδα 14:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πιο φτηνή η Mercedes-Benz A-Class

ΝΕΑ

Πιο φτηνή η Mercedes-Benz A-Class

ΝΕΑ

Η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία της Mercedes-Benz ανακοίνωσε νέες τιμές για την A-Class Hatchback.

Advertisement
Advertisement

H A-Class είναι το «εισαγωγικό» μοντέλο της Mercedes-Benz στη γκάμα της. Ωστόσο, οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρείας την έχουν σαν το αγαπημένο «παιδί» τους.

Η A-Class είναι ήδη στην τέταρτη γενιά της η οποία επανασχεδιάστηκε πρόσφατα για να παραμείνει επίκαιρη. Κυρίως, όμως για να ενσωματώσει αναβαθμισμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας επιβατών αλλά και των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου, δικυκλιστών και πεζών.

Η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε τον νέο τιμοκατάλογο που αφορά στο πολυτελές μικρομεσαίο μοντέλο της. Σε αυτόν, περιλαμβάνεται πλέον και η έκδοση A 180 Hatchback «Bussines». Η τιμή πώλησής της ξεκινά από τα 37.990 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Αυτή έχει τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1,33 λίτρων ο οποίος διαθέτει σύστημα ήπιας υβριδικής διάταξης 48 Volt και αποδίδει 136 ίππους/5.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 230 Nm/1.660-3.000 σ.α.λ. Ο ηλεκτροκινητήρας του συστήματος έχει μέγιστη ισχύ 14 ίππους και λειτουργεί ως γεννήτρια.

Θυμίζουμε ότι η A-Class διατίθεται και σε τετράθυρη εκδοχή, την A-Class Sedan, για όσους είναι πιο παραδοσιακοί αναφορικά με το στυλ αμαξώματος, με τη γενικότερη εικόνα μιας Mercedes-Benz και την ιστορία της εταιρείας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes-Benz A-Class: Όταν η πολυτέλεια συναντά την καινοτομία!
Δοκιμή: Mercedes-AMG A 35 4MATIC
Μercedes: Ετοιμάζεται και baby ηλεκτρική G-Class