Live Κίνηση
Περισσότερα
MERCEDES_2023

Mercedes-Benz A-Class: Όταν η πολυτέλεια συναντά την καινοτομία!

Ελλάδα 13:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Benz A-Class: Όταν η πολυτέλεια συναντά την καινοτομία!

MERCEDES_2023

Mercedes-Benz A-Class: Όταν η πολυτέλεια συναντά την καινοτομία!

MERCEDES_2023

Ως γνήσιος εκπρόσωπος του «αστεριού» της Mercedes-Benz, η νέα A-Class συνεχίζει να αποτελεί την κορυφαία luxury πρόταση στη μικρομεσαία κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Για εκείνους που αναζητούν μία απαράμιλλη εμπειρία πολυτέλειας και καινοτομίας η νέα Mercedes-Benz A-Class αποτελεί την επιτομή της φινέτσας και της τεχνολογικής υπεροχής στη μικρομεσαία κατηγορία.

Με τις απόλυτα ισορροπημένες αναλογίες της, τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και την τεχνολογία αιχμής, η A-Class επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας για τις καθημερινές μετακινήσεις.

Είτε ως κλασικό Hatchback είτε ως κομψό Sedan, αυτό το αυτοκίνητο προσφέρει μια οδηγική εμπειρία που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.

Advertisement
Advertisement

Η A-Class αποπνέει κομψότητα και δυναμισμό από κάθε γωνία. Το προς τα εμπρός κεκλιμένο καπό της, η επανασχεδιασμένη μάσκα ψυγείου και τα επίπεδα φωτιστικά σώματα δημιουργούν μια επιβλητική παρουσία.

Το καπό με κλίση προς τα εμπρός, με τους τονισμένους θόλους των τροχών, και η χαρακτηριστική “μύτη καρχαρία” δημιουργούν μια επιβλητική παρουσία. Η επανασχεδιασμένη μάσκα και τα επίπεδα φωτιστικά σώματα LED αναδεικνύουν τον τολμηρό χαρακτήρα της A-Class.

Advertisement

Το εξωτερικό διαθέτει νέας σχεδίασης ζάντες, διαθέσιμες σε μεγέθη έως και 19 ιντσών, και μια σειρά από ελκυστικές επιλογές χρωμάτων, εξασφαλίζοντας ότι ο ιδιοκτήτης της θα ξεχωρίζει όπου και αν βρεθεί.

Ο πίσω διαχύτης και τα στάνταρ πίσω φώτα LED ολοκληρώνουν μία σαγηνευτική εμφάνιση, σε ένα αυτοκίνητο που έχει ξεκάθαρη την luxury ταυτότητα της Mercedes-Benz.

Advertisement

Στο εσωτερικό της A-Class υποδέχεται τους επιβάτες ένας κόσμος χλιδής. Με μοντέρνα σχεδίαση και μοναδικά υλικά, το σαλόνι της A-Class αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της ποιοτικής αίσθησης και της υψηλής τεχνολογίας.

Η A-Class διαθέτει μια ανεξάρτητη διπλή οθόνη με μια οθόνη 10,25 ιντσών για τον οδηγό και μια δεύτερη οθόνη πολυμέσων 10,25 ιντσών που φαίνεται να αιωρείται, προσφέροντας μια φουτουριστική ατμόσφαιρα.

Advertisement

Το ταμπλό εφοδιάζεται με αεραγωγούς με εμφάνιση τουρμπίνας, αποκλειστικό γνώρισμα της Mercedes-Benz, και ένα ανανεωμένο τιμόνι με επένδυση από δέρμα νάπα, που ενισχύει την ατμόσφαιρα υψηλής τεχνολογίας και πολυτέλειας.

Η Mercedes-Benz έχει δεσμευτεί στη βιωσιμότητα, ενσωματώνοντας ανακυκλωμένα υλικά στην A-Class. Τα άνετα καθίσματα διαθέτουν υφάσματα από 100% ανακυκλωμένα υλικά, ευθυγραμμιζόμενα με τη φιλοδοξία της Mercedes-Benz για ένα μέλλον με ουδέτερο ισοζύγιο CO₂.

Επιπλέον, η A-Class προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα επιλογών εξατομίκευσης του εσωτερικού, επιτρέποντάς στον ιδιοκτήτη να προσαρμόσει το όχημά του με βάση τις ανάγκες και το δικό του lifestyle.

Η A-Class είναι εξοπλισμένη με μια σειρά από στάνταρ χαρακτηριστικά, όπως κάμερα οπισθοπορείας, θύρες φόρτισης USB και όλα τα σύγχρονα συστήματα διασύνδεσης και ενημέρωσης.

Η τελευταία γενιά του MBUX προσφέρει διαισθητικό χειρισμό και εξατομικευμένη προσαρμογή. Ο νέος φωνητικός βοηθός MBUX ανταποκρίνεται στις εντολές των επιβατών και διαβάζει ακόμη και εκτενείς πληροφορίες, κάνοντας ακόμα πιο εύκολο και ευχάριστο το ταξίδι.

Η ασφάλεια είχε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στην Mercedes-Benz, κάτι που επιβεβαιώνεται και στη νέα A-Class η οποία είναι εξοπλισμένη με αναβαθμισμένα συστήματα υποβοήθησης ασφαλείας.

Το πακέτο υποβοήθησης οδηγού περιλαμβάνει τώρα πιο εξελιγμένη υποβοήθηση διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας και ένα πακέτο παρκαρίσματος επόμενης γενιάς, που παρέχει θέα 360 μοιρών με τρισδιάστατες εικόνες ευκολία στο παρκάρισμα.

Η A-Class προσφέρει ηλεκτρικά υποβοηθούμενους κινητήρες, συνδυάζοντας ισχύ και αποδοτικότητα. Τα ήπια υβριδικά διαθέτουν ένα πρόσθετο ηλεκτρικό σύστημα 48V, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και οικονομία στο καύσιμο.

Οι plug-in υβριδικές επιλογές διαθέτουν βελτιωμένη τεχνολογία μπαταριών, προσφέροντας αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία και ταχύτερους χρόνους φόρτισης, καθιστώντας κάθε διαδρομή αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον.

Η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα στη νέα γενιά του μοντέλου έχει αυξηθεί στα 80 kW, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης και μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές ρύπων.

Η βελτιωμένη μπαταρία μπορεί να φορτιστεί με εναλλασσόμενο ρεύμα έως 11 kW, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη διαδικασία φόρτισης σε καθημερινή βάση. Με φόρτιση συνεχούς ρεύματος, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί από 10% έως 80% σε μόλις 25 λεπτά.

Σε κάθε περίπτωση, η νέα Mercedes-Benz A-Class είναι έτοιμη να απογειώσει την οδηγική εμπειρία, αποτελώντας το ιδανικό όχημα για ένα ταξίδι απόλυτης άνεσης, καινοτομίας και βιωσιμότητας.

Μία πραγματική Mercedes-Benz, που φέρνει τον κόσμο της πολυτέλειας και της τεχνολογίας που χαρακτηρίζει τα μεγαλύτερα και πιο ακριβά μοντέλα της Γερμανικής μάρκας σε μία πιο προσιτή κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Nέα Mercedes-Benz A-Class με πόσο;
H νέα Mercedes CLA διαθέσιμη και στην Ελλάδα (+τιμές)
Με νέο λογότυπο πωλούνται πλέον τα μοντέλα της Mercedes-AMG