Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πήγαμε νύχτα να δούμε τι κάνει η Audi στην Ελλάδα – Οι φύλακες μας απείλησαν (+video)

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγαμε νύχτα να δούμε τι κάνει η Audi στην Ελλάδα – Οι φύλακες μας απείλησαν (+video)

ΝΕΑ

Πήγαμε νύχτα να δούμε τι κάνει η Audi στην Ελλάδα – Οι φύλακες μας απείλησαν (+video)

ΝΕΑ

Η προσπάθεια να απαθανατίσουμε το νέο Audi  RS3 των 400 ίππων στην πίστα των Μεγάρων δεν στέφθηκε με επιτυχία. Οι φύλακες μας απείλησαν ότι θα φωνάξουν την αστυνομία!

Advertisement
Advertisement

Εδώ και περίπου δέκα ημέρες διεξάγεται στην Ελλάδα η παγκόσμια παρουσίαση της νέας γενιάς του Audi RS3. Το είχαμε γράψει από τα τέλη Σεπτεμβρίου στο Newsauto. Όπως είχατε διαβάσει, σχεδόν 100 δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο θα βρεθούν στη χώρα μας για την πρώτη οδηγική εμπειρία με το γερμανικό σπορ μοντέλο των 400 ίππων.

Η οδήγηση γίνεται ήδη στην πίστα των Μεγάρων. Εκεί οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης έχουν τα νέα μοντέλα τα οποία οι δημοσιογράφοι οδηγούν με τέρμα το γκάζι προκειμένου να πάρουν την καλύτερη δυνατή γεύση από το νέο RS3.

Το γερμανικό μοντέλο εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο βενζίνης χωρητικότητας 2.5 λίτρων. Αποδίδει 400 ίππους και παράγει 500Nm ροπής. Από πλευράς επιδόσεων το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3,8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 290 χλμ./ώρα στην έκδοση RS Dynamic. Να σημειώσουμε πως το RS3 κατάφερε να πετύχει τον απόλυτο χρόνο στο Nurburgring (7:40,748) όσον αφορά στην κατηγορία του.

Advertisement
Advertisement

Μαζί με τα ξένα Μέσα, το Newsauto θα πάρει μία πρώτη οδηγική γεύση το διάστημα 22-23 Οκτωβρίου. 

Μείνετε συντονισμένοι!

Βράδυ για το ρεπορτάζ

Advertisement

Ωστόσο, λίγο πριν την παρουσίαση θελήσαμε να… πεταχτούμε μέχρι τα Μέγαρα για να δούμε από κοντά τα αυτοκίνητα της οργάνωσης. Μαζί με τον Γιώργο Σαργιαννίδη φτάσαμε το βράδυ της Τετάρτης στην πίστα της πόλης. Ζητήσαμε από τους φύλακες να πούνε μερικά πράγματα για το αυτοκίνητο αλλά δεν καταφέραμε κάτι.

Ξεκινά η νέα εποχή Opel στην Ελλάδα…

Advertisement

Μάλιστα ο ένας εκ των δύο, μας… απείλησε ότι θα φωνάξει την αστυνομία επειδή του είπαμε πως θα τραβήξουμε φωτογραφίες!!! Περισσότερα θα δείτε αλλά και θα ακούσετε στο σχετικό video παρακάτω.

Advertisement

Ας είναι καλά το Newsauto!

Σε κάθε περίπτωση δεν καταφέραμε να απαθανατίσουμε το νέο RS3. Και επειδή μας άνοιξε η… όρεξη, είπαμε να διαβάσουμε για τη νέα γενιά RS3 στο Newsauto απολαμβάνοντας δύο απολαυστικές βάφλες στο InSpot Μεγάρων…

Για περισσότερα όμως, σχετικά με το νέο Audi RS3 περιμένουμε να διαβάσουμε στο άρθρο που θα γράψει τις επόμενες ημέρες, ο Νίκος Κουνίτης

 

Δείτε την… περιπέτεια που ζήσαμε στην προσπάθειά μας να απαθανατίσουμε το νέο Audi RS3


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημη παρουσίαση του Audi RS 3 στην Ελλάδα και στην πίστα των Μεγάρων!
Audi RS 3: Νέο ρεκόρ στο Nurburgring
Ιδού τα 10 φθηνότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ελλάδα (τιμές)