Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιες πληροφορίες “αναστάτωσαν” τους πιστούς της Supra;

Ελλάδα 3:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιες πληροφορίες “αναστάτωσαν” τους πιστούς της Supra;

ΝΕΑ

Ποιες πληροφορίες “αναστάτωσαν” τους πιστούς της Supra;

ΝΕΑ

Το νέο Toyota Supra είναι όντως πολύ εντυπωσιακό, μια νέα φήμη θέλει το μοντέλο στις ΗΠΑ να κοστίζει 63.500 δολάρια όταν φτάσει στις εκθέσεις. Αυτή η υψηλή τιμή αγοράς ταιριάζει με μια προηγούμενη δήλωση από έναν εκπρόσωπο της Toyota ότι το όχημα θα ήταν αρκετά ακριβό. Αναμένουμε περισσότερα…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το Supra θα χρησιμοποιεί ένα 3.0 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα από την BMW inline-six με 335 ίππους και ροπή στρέψης 500 Nm. Η Toyota εικάζει πως απαιτούνται 4,7 sec για τα πρώτα 100 km/h από στάση. Μία προηγούμενη διαρροή υποδήλωνε πως ένας 4κύλινδρος turbo κινητήρας 2.0 λίτρων με ισχύ 248 ίππους μπορεί να αποτελέσει τη βάση. Σύμφωνα με το φόρουμ Supra MkV, το coupe θα ήταν ένα τεχνολογικό άλμα για την Toyota. Εκτός από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, πολλά συστήματα τεχνολογίας, όπως σύγχρονο head-up display, αλλά και συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Η Toyota φέρεται να χρησιμοποιεί το σύστημα πληροφοριών iDrive της BMW, αλλά με μια πιο εξατομικευμένη ματιά, η οποία μοιάζει περίεργη επιλογή για ένα τέτοιου ύφους μοντέλο.

Η Toyota δημιούργησε επίσης ένα νέο σήμα Supra για την τελευταία γενιά του μοντέλου, στο πίσω μέρος εμφανίζεται ένα έμβλημα γκρι και κόκκινο «GR». “Θέλω απλώς να επαναλάβω ότι αυτή η πληροφορία προέρχεται από μια έγκυρη πηγή και όχι από τον εαυτό μου ή από κάποιον από τους εμπλεκόμενους στο φόρουμ. Δεν υπάρχει κάποια στρατηγική παραπληροφόρησης, εδώ είναι οι πληροφορίες όπως ακριβώς μου δόθηκαν“, αναφέρει το άτομο που δημοσίευσε αυτές τις πληροφορίες στο φόρουμ.

Advertisement
Advertisement

Toyota-Supra-tsiro-530

Τα μέλη του forum φαίνονται γενικά αναστατωμένα για αυτές τις πληροφορίες, κυρίως για εκείνες που σχετίζονται με την τιμή, την ιπποδύναμη αλλά και το υπερβολικό βάρος της Supra. Για παράδειγμα, στα 63.500 δολάρια, το νέο ​​Toyota θα είναι περίπου 1.000 δολάρια φθηνότερο από το Lexus ‘RC F που διαθέτει έναν V8 5.0 λίτρων κινητήρα με 467 ίππους.