Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι μάρκες που διατηρούν αξία μεταπώλησης

Ελλάδα 10:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι μάρκες που διατηρούν αξία μεταπώλησης

ΝΕΑ

Οι μάρκες που διατηρούν αξία μεταπώλησης

ΝΕΑ

Στην ετήσια έκθεση της JD Power υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία απονομής βραβείων για τις μάρκες των οποίων τα μοντέλα διατηρούν υψηλή μεταπωλητική αξία.

Advertisement
Advertisement

Η ετήσια έκθεση εξετάζει τις αξίες μεταπώλησης των μοντέλων και αποκαλύπτει τις κορυφαίες μάρκες μετά από τριετή περίοδο ιδιοκτησίας.

Φέτος, 13 διαφορετικές αυτοκινητοβιομηχανίες έλαβαν βραβεία στις 29 κατηγορίες που αναλύθηκαν από τη JD Power, από την οποία εξετάστηκαν τα χαρακτηριστικά περισσότερων από 291 μοντέλων. Τα ετήσια βραβεία ALG Residual Value Awards της JD Power ανακήρυξαν τη Honda την καλύτερη μάρκα ανάμεσα σε εκείνες με τα μοντέλα μαζικής παραγωγής και αντίστοιχα, τη Lexus μεταξύ των premium.

Advertisement
Advertisement

Εκτός της Honda, η Kia ξεχώρισε με τον αριθμό των βραβείων που συνέλεξε σε 5 κατηγορίες, ενώ και η Toyota τα πήγε πολύ καλά, με βραβεία για το Tundra στην κατηγορία των pick up, το 4Runner (εκτός δρόμου) και τη Supra (στα compact sport). Ο αντιπρόεδρος της J.D. Power, Eric Lyman, επαίνεσε την απόδοση της Kia στα φετινά αποτελέσματα:

«Το φετινό επίτευγμα της Kia λέει πολλά για το πόσο μακριά έχει προχωρήσει η μάρκα. Η αγορά αναγνωρίζει ότι η Kia έχει μια πολύ ισχυρή γκάμα προϊόντων όσον αφορά τη σχεδίαση, την ποιότητα και την αξία μεταπώλησης. Η Kia έχει γίνει πραγματικά μια υπολογίσιμη δύναμη».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Honda Civic e:HEV
Γιατί το λογότυπο της KIA δημιουργεί σύγχυση;
Ποιες αλλαγές έχει το Lexus UX 300e;

Advertisement

 

 

 

Advertisement