Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί το λογότυπο της KIA δημιουργεί σύγχυση;

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί το λογότυπο της KIA δημιουργεί σύγχυση;

ΝΕΑ

Γιατί το λογότυπο της KIA δημιουργεί σύγχυση;

ΝΕΑ

Το νέο σήμα της KIA μπορεί να είναι όμορφο και ιδιαίτερο, αλλά έχει δημιουργήσει σύγχυση στο διαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Πριν από περίπου έναν χρόνο η KIA παρουσίασε το καινούριο της σήμα σε μια πανηγυρική εκδήλωση. Το σήμα ήταν όμορφο και σύγχρονο σχεδιαστικά φέρνοντας την κορεατική μάρκα στη νέα εποχή της μετακίνησης και του εξηλεκτρισμού. Εκείνο που δεν φαντάστηκαν ίσως ποτέ οι άνθρωποι της KIA είναι έναν χρόνο μετά τι θα συνέβαινε στο διαδίκτυο.

Μια περίεργη ιστορία ξεκίνησε μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς κάποιοι χρήστες εντόπισαν ένα περίεργο φαινόμενο στις αναζητήσεις της Google. Η φράση «KN Cars» από πέρυσι το καλοκαίρι εμφάνισε πολύ μεγάλα επίπεδα αύξησης στις αναζητήσεις, κάτι που έβαλε σε σκέψεις τους ανθρώπους της KIA.

Advertisement
Advertisement

Το λογότυπο της μάρκας μοιάζει πολύ με τα αρχικά KN και αποδείχτηκε ότι αρκετοί χρήστες στην Αμερική που μπήκαν στη διαδικασία να ψάξουν ένα αυτοκίνητο της KIA επέλεγαν τη φράση KN Cars πιστεύοντας ότι αυτό είναι το λογότυπο της εταιρείας. Το φαινόμενο ενισχύθηκε όταν η πλατφόρμα Reddit ανάρτησε μια εικόνα ενός KIA Carnival και αναρωτήθηκε αν είναι μοντέλο της KN!

Advertisement

Το πρόβλημα φαίνεται ότι δεν υπάρχει μόνο στην Αμερική, αλλά και σε άλλες χώρες όπως η Αυστραλία, ο Καναδάς και η Μεγάλη Βρετανία. Οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο περιλαμβάνουν τις φράσεις KN Carnival, KN car brand electric, KN SUV και πολλά ακόμα.

Advertisement

Τα νούμερα πάντως είναι εντυπωσιακά καθώς περίπου 30.000 αναζητήσεις το χρόνο έχουν να κάνουν με την KN Car. Φυσικά, το νούμερο είναι απειροελάχιστο μπροστά στις σχεδόν 2 εκατομμύρια αναζητήσεις για KIA, αλλά ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς τη δύναμη της αναζήτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Kia Niro 1.6 Hybrid
H Kia ετοιμάζει ηλεκτρικό αγροτικό;
Δοκιμή: Kia Sportage 1.6T 180 PS 2WD 7DCT