Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιανού είναι αυτή η Ferrari 499P Modificata;

Ελλάδα 18:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιανού είναι αυτή η Ferrari 499P Modificata;

ΝΕΑ

Ποιανού είναι αυτή η Ferrari 499P Modificata;

ΝΕΑ

Το νικηφόρο hypercar της Ferrari φέρεται να απέκτησε έναν άγνωστο ιδιοκτήτη. Δεν αποκλείεται να είναι ο επόμενος οδηγός της Scuderia.

Advertisement
Advertisement

Μία από τις πρώτες Ferrari 499P Modificata που βγήκαν από το Μαρανέλο για ιδιωτική χρήση, μοιάζει να έχει βρει τον ιδιοκτήτη της. Αν κρίνουμε από την ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση, μάλλον ο Λιούις Χάμιλτον έχει νέο στολίδι στο γκαράζ του.

Πέρυσι τον Οκτώβριο, η Ferrari παρουσίασε την 499P Modificata για να γιορτάσει την ιστορική της νίκη στον 24ωρο Αγώνα Αντοχής του Le Mans.

Εξ αρχής, το hypercar ήταν πανομοιότυπο με την αγωνιστική εκδοχή του, μόνο που έχει ακόμα μεγαλύτερη ιπποδύναμη, αφού δεν περιορίζεται από τους τεχνικούς κανονισμούς της FIA.

Advertisement
Advertisement

Η τιμή εκκίνησης για την απόκτησή του είναι στα 5,1 εκατομμύρια ευρώ, ένα πακέτο στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το πρόγραμμα Sport Prototipo Clienti. Που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης απολαμβάνει τις υπηρεσίες της Ferrari στα οργανωμένα event πίστας της εταιρείας.

Κοιτάζοντας τη συγκεκριμένη 499P Modificata, το γυαλιστερό μαύρο κυριαρχεί και συνδυάζεται με πολλές χρυσαφί λεπτομέρειες. Οι οποίες εντοπίζονται κυρίως στην καμπίνα, τα πλαϊνά και την πίσω αεροτομή.

Κυρίως όμως, στο hypercar ξεχωρίζει το νούμερο 44 που κατέχει περίοπτη θέση στο καπό και έπειτα στις πόρτες, δεξιά και αριστερά. Για όσους μπορεί να μην το θυμούνται, είναι το νούμερο με το οποίο αγωνίζεται ο Λιούις Χάμιλτον στη Formula 1.

Advertisement

Και ήδη οι περισσότεροι έχουν συνδέσει αυτό το στοιχείο, λέγοντας πως ίσως αυτή η Ferrari 499P Modificata του ανήκει.

Συν τοις άλλοις, ο φανταστικός χαρακτήρας στον οποίο ο Βρετανός οδηγός έδωσε τη φωνή του στην ταινία «Cars 2» το 2011, είχε ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό μαύρου με χρυσό. Το ίδιο και το μονοθέσιο που θα οδηγεί ο Μπραντ Πιτ στην F1 ταινία του, της οποίας ο Χάμιλτον είναι παραγωγός.

Advertisement

Υποθέτουμε ότι αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί εάν αυτή η Ferrari 499P Modificata ανήκει στον 7άκις παγκόσμιο πρωταθλητή. Ούτως ή άλλως, από το 2025 Ferrari θα οδηγεί.