Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια supercar αναζητά κανείς στη Google;

Ελλάδα 21:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια supercar αναζητά κανείς στη Google;

ΝΕΑ

Ποια supercar αναζητά κανείς στη Google;

ΝΕΑ

Μια έρευνα ενός βρετανικού site αποκάλυψε τη λίστα με τα supercars που αναζητούνται στο διαδίκτυο και στην οποία υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.

Advertisement
Advertisement

Εδώ έχουμε τη λίστα με τα supercars που σημειώνουν τις περισσότερες αναζητήσεις ετησίως στη Google.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει ποια είναι τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα επιδόσεων στον πλανήτη, το Confused.com ανέλυσε δεδομένα αναζήτησης της Google τους τελευταίους 12 μήνες και όπως προκύπτει, το Audi R8 έχει αναζητηθεί 22,53 εκατομμύρια φορές. Το νούμερο είναι παραπάνω από εντυπωσιακό για ένα μοντέλο που οδεύει προς τη δύση της παρουσίας του, μιας και η ολοκλήρωση της παραγωγής του έχει προγραμματιστεί για το 2023. Στη δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά από την κορυφή, ακολουθεί το SUV της Lamborghini.

Η Urus έχει καταγράψει κάτι παραπάνω από 20 εκατομμύρια αναζητήσεις, κάτι που αποτελεί ακόμα μια απόδειξη για το πόσο σωστή ήταν η στόχευση της Lamborghini όταν λάνσαρε το συγκεκριμένο μοντέλο. Με 18,4 εκατομμύρια αναζητήσεις, ακολουθεί η BMW i8 -ένα μοντέλο του οποίου η παραγωγή έχει τελειώσει εδώ και δύο χρόνια. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η λίστα που δείχνει τις τάσεις αναζήτησης των supercars στη μηχανή αναζήτησης της Google και αξίζει να προσέξει κανείς πως η Lamborghini με τρία μοντέλα έχει ισάριθμες θέσεις στην πρώτη δεκάδα, ενώ για παράδειγμα, η Porsche κρατάει μια θέση και αυτή με την 911.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Audi Skysphere, μεγαλώνει μπροστά μας! (+video)
H Lamborghini Urus Performante δεν γνωρίζει από εμπόδια (+video)
Η Paris Hilton μεταμόρφωσε την i8 Roadster της σε χαμαιλέοντα