Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Paris Hilton μεταμόρφωσε την i8 Roadster της σε χαμαιλέοντα

Ελλάδα 20:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Paris Hilton μεταμόρφωσε την i8 Roadster της σε χαμαιλέοντα

ΝΕΑ

Η Paris Hilton μεταμόρφωσε την i8 Roadster της σε χαμαιλέοντα

ΝΕΑ

Η Paris Hilton παρουσίασε μια νέα σειρά γυαλιών ηλίου, σε συνεργασία με την Her Quay και για να την προωθήσει, χρησιμοποιεί την BMW i8 Roadster της, η οποία αλλάζει χρώματα και προσαρμόζεται για να ταιριάζει ανάλογα με τις διαθέσεις της.

Advertisement
Advertisement

Η BMW i8 Roadster της Paris Hilton, καλύφθηκε με μία μεμβράνη, που αλλάζει χρώματα με τον φωτισμό και γίνεται το αστέρι της σειράς οπτικών Her Quay.

Όταν σκέφτεστε την Paris Hilton, εκτός από μια τεράστια περιουσία και πάρτι, πρέπει να σκέφτεστε και το ροζ. Το αγαπημένο χρώμα της socialite είναι το γνώρισμα της προσωπικότητάς της και είναι παντού, στην καθημερινότητα της ακόμα και στο Bentley Continental GT, που οδηγεί .

Όμως τα πράγματα και τα γούστα της Paris αλλάζουν και αγαπημένο αυτοκίνητο της «Party Paris» είναι τώρα η BMW i8 Roadster. Μάλιστα, είχε πει στο παρελθόν ότι: «Αν ήμουν αυτοκίνητο, θα ήμουν μία i8 Roadster».

Advertisement
Advertisement

Το όχημα έγινε το επίκεντρο του πάρτι για την προώθηση της πιο πρόσφατης σειράς γυαλιών ηλίου της. Επιπλέον, η συσκευασία των αντικειμένων μοιάζει επίσης με το… περιτύλιγμα της BMW. Η αυστραλιανή μάρκα γυαλιών ηλίου Quay, με την οποία συνεργάζεται η Hilton, το αποκάλεσε «slivmobile», που είναι μια λέξη που επινόησε η Paris (μεταξύ των slaying και living η καλύτερη ζωή σας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Mercedes-Benz SLR McLaren της Paris Hilton χρειάστηκε service 28.500 ευρώ (+video)
Βελτίωση για το BMW i8 Roadster από την AC Schnitzer
Δοκιμή: BMW i8 Roadster