Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια είναι η μικρή εταιρεία που φέρνει την επανάσταση;

Ελλάδα 19:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια είναι η μικρή εταιρεία που φέρνει την επανάσταση;

ΝΕΑ

Ποια είναι η μικρή εταιρεία που φέρνει την επανάσταση;

ΝΕΑ

Η επιβίωση των Ευρωπαίων εξαρτάται από την μείωση του κόστους παραγωγής. Και μία μικρή εταιρία από την Καλιφόρνια έχει την επαναστατική λύση.

Advertisement
Advertisement

Το 2024, εν μέσω της αύξησης του κόστους παραγωγής και των περιβαλλοντικών ανησυχιών, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων μπαίνουν σε μία νέα διαδικασία: να κάνουν το ελάχιστο δυνατό, αλλά με μέγιστη αποτελεσματικότητα και καινοτομία.

Στην πρώτη γραμμή αυτού του κινήματος βρίσκεται η Divergent, με έδρα το Torrance της Καλιφόρνια, και η θυγατρική της, Czinger, έτοιμη να φέρει επανάσταση στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Το κορυφαίο επίτευγμα της Divergent είναι το υπεραυτοκίνητο Czinger 21C, μια απόδειξη των δυνατοτήτων της σύγχρονης κατασκευής οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

Με ένα εκπληκτικό σύστημα κίνησης V8 ισχύος 1.250 ίππων, το 21C δεν είναι απλώς ένα hypercar, είναι ένα σύμβολο της πρωτοποριακής προσέγγισης της Divergent στην παραγωγή.

Η καρδιά της μεθόδου της Divergent βρίσκεται στη στρατηγική τριών πυλώνων. Πρώτον, ένα πρόγραμμα σχεδιασμού με τεχνητή νοημοσύνη κατασκευάζει σχολαστικά ελαφριά, ανθεκτικά εξαρτήματα, βελτιστοποιώντας τη χρήση υλικών σε πρωτοφανή επίπεδα.

Δεύτερον, μια σειρά από ρομποτικούς βραχίονες, χρησιμοποιώντας τεχνικές προσθετικής κατασκευής, κατασκευάζει αυτά τα εξαρτήματα με απίστευτη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Advertisement

Τέλος, ένα καινοτόμο σύστημα συναρμολόγησης ενσωματώνει αυτά τα εξαρτήματα απρόσκοπτα, επιτρέποντας την ταχεία παραγωγή με ελάχιστη κατανάλωση πόρων.

Οι επιπτώσεις της προσέγγισης της Divergent είναι τεράστιες. Εξορθολογίζοντας τη διαδικασία κατασκευής, υπόσχεται ταχύτερους κύκλους ανάπτυξης, μειωμένο κόστος και ενισχυμένη βιωσιμότητα.

Advertisement

Επιπλέον, η ευελιξία της επιτρέπει να προσαρμόζει αμέσως της διαδικασίες παραγωγής ανάλογα με την ζήτηση που υπάρχει στην αγορά..

Ήδη, η Divergent έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον παγκόσμιων αυτοκινητοβιομηχανιών, με συνεργασίες με γίγαντες του κλάδου, όπως η Aston Martin και η Mercedes-Benz οι οποίοι αναζητούν εναγωνίως τρόπους για να μειώσουν το κόστος παραγωγής και να γίνουν ανταγωνιστικοί στους Κινέζους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Czinger ετοιμάζει ένα GT και ένα SUV που τα… σπάνε!
Τι είναι το Czinger 21C Blackbird;
Το Czinger 21C V Max κάνει την Koenigsegg να τρέμει

Advertisement