Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Czinger ετοιμάζει ένα GT και ένα SUV που τα… σπάνε!

Ελλάδα 16:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Czinger ετοιμάζει ένα GT και ένα SUV που τα… σπάνε!

ΝΕΑ

Η Czinger ετοιμάζει ένα GT και ένα SUV που τα… σπάνε!

ΝΕΑ

Ο κατασκευαστής υπεραυτοκινήτων έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για το άμεσο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Η Czinger Vehicles Inc. ιδρύθηκε το 2019 στο Los Angeles με σκοπό να κατασκευάζει μια νέα γενιά αμερικανικών supercars τα οποία θα έχουν σύγχρονη τεχνολογία σε κάθε τομέα τους και θα εντυπωσιάζουν με το σχήμα τους.

Το υπεραυτοκίνητο 21C έχει ήδη «κλέψει» της εντυπώσεις, αλλά ο Αμερικάνος premium κατασκευαστής φαίνεται ότι έχει πολύ φιλόδοξα σχέδια για το άμεσο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ο ιδρυτής Kevin Czinger, σημείωσε ότι η εταιρεία έχει μερικά οχήματα στα σκαριά. Όταν πιέστηκε, είπε ότι η μάρκα εργάζεται σε οχήματα «εκτός δρόμου», αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν το Hyper GT (φωτό), που παρουσιάστηκε πέρσι στο Μοντρέι, θα είναι το πρώτο από αυτά τα νέα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Εάν η Czinger αναπτύσσει πράγματι ένα SUV, τότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα έχει το ίδιο σύστημα μετάδοσης κίνησης με το υπεραυτοκίνητο 21C.

Αυτό το σύστημα μετάδοσης κίνησης αποτελείται από ένα V8 διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,8 λίτρων. Ο κινητήρας μπορεί να λειτουργεί με μεθανόλη ανακυκλωμένη με άνθρακα και άλλα συνθετικά καύσιμα.

Συνδυάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων επτά σχέσεων και ηλεκτρικούς κινητήρες σε κάθε μπροστινό τροχό και αποδίδει 1.233 ίππους.

Advertisement

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι ένα Super SUV με τέτοιου βεληνεκούς ιπποδύναμη, θα ήταν είδηση της πρώτης σελίδας, προκαλώντας αναστάτωση σε αρκετούς ανταγωνιστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σπύρος Φωτεινός: Ο Έλληνας που φέρνει τους Κινέζους στην Ευρώπη
Η Skoda προλoγίζει με σκίτσα το νέο Kodiaq
Το νέο Honda NSX στην Έκθεση του Τόκιο;

Advertisement