Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιος κατασκευαστής hypercars δεν προγραμματίζει SUV;

Ελλάδα 20:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος κατασκευαστής hypercars δεν προγραμματίζει SUV;

ΝΕΑ

Ποιος κατασκευαστής hypercars δεν προγραμματίζει SUV;

ΝΕΑ

Είναι δεδομένη η πρόθεση των περισσότερων εταιρειών που κατασκευάζουν supercars, να βάλουν στη γκάμα τους και ένα SUV μια και κάτι τέτοιο «υποστηρίζεται» από την τάση της αγοράς παγκοσμίως αλλά μια από αυτές, θα αντισταθεί για κάμποσα χρόνια ακόμα.

Advertisement
Advertisement

Η απόφαση δεν είναι προφανώς εύκολη και καταδεικνύει την πρόθεση της εταιρείας να παραμείνει «πιστή» σε αυτά που πρεσβεύει εδώ και πολλές δεκαετίες.

Πολύς λόγος γίνεται κατά καιρούς για την ανταπόκριση των εταιρειών που χαρακτηρίζονται ως «παραδοσιακές κατασκευάστριες supercars», στη διάθεση του αγοραστικού κοινού να προτιμήσει μια SUV προσέγγιση. Η εμπορική επιτυχία της Lamborghini Urus, είναι ένα από τα πλέον τρανά παραδείγματα, ενώ έχουμε και την παρουσίαση της Ferrari Purosangue που πλησιάζει χρονικά. Σε αυτή την «τάση», από ότι φαίνεται, δεν θα υποκύψει μια άλλη παραδοσιακή δύναμη.

Advertisement
Advertisement

Ο Mate Rimac, που πρόσφατα τοποθετήθηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος της Bugatti, δήλωσε πριν λίγες μέρες πως «μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση δεν περιλαμβάνεται στο δεκαετές πλάνο μας για την Bugatti», ενώ επίσης διευκρίνισε πως «επίσης, δεν θα υπάρξει SUV στη γκάμα». Η επόμενη γενιά οχημάτων της Bugatti, που πολύ καλαίσθητα έχει «εμπνευστεί» ο Γκιόργκι Τεντοράντζε στο σκίτσο που έχουμε εδώ, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα plug in υβριδική, καθώς όπως έχει ο ίδιος ο Rimac παραδεχτεί, θέλει τα οχήματα να έχουν κάποια –έστω και 30 χιλιόμετρα- αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lamborghini Huracan Tecnica, η τελευταία (+video)
Η Lamborghini έχει γίνει το καθημερινό μου αυτοκίνητο (+video)
Μια μοτοσικλέτα χτύπησε τη νέα Rimac Nevera (+video)