Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια είναι τα νέα αυτοκίνητα των αστέρων της Ρεάλ Μαδρίτης;

Ελλάδα 8:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποια είναι τα νέα αυτοκίνητα των αστέρων της Ρεάλ Μαδρίτης;

ΝΕΑ

Ποια είναι τα νέα αυτοκίνητα των αστέρων της Ρεάλ Μαδρίτης;

ΝΕΑ

H Audi είναι χορηγός της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2003 και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, παρέδωσε στους Galacticos κάποια από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Πιστή σε μία επιτυχημένη συνεργασία που μετρά ήδη 19 χρόνια, η Audi παρέδωσε στους αστέρες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης τα νέα τους αυτοκίνητα, για το 2021. Για άλλη μια φορά, τα SUV αποδείχθηκαν ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της.

Αυτό που εξέπληξε ευχάριστα ήταν ότι για πρώτη φορά εφέτος, όλα τα αυτοκίνητα που παρέλαβε η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήπια ή plug-in υβριδικά συστήματα και σε κάποιες περιπτώσεις είναι αμιγώς ηλεκτρικά, ενώ φυσικά όλα είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία τετρακίνησης quattro.

Κάποιο μοντέλο της γκάμας “Q” προτίμησαν ο Βέλγος τερματοφύλακας Thibaut Courtois, ο Γερμανός μέσος Toni Kroos και ο Γάλλος επιθετικός Karim Benzema, ενώ ο συμπατριώτης του, αμυντικός Raphaël Varane, διάλεξε το Audi e-tron Sportback, εκτιμώντας το μηδενικό περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

Toni Kroos & Audi Q8

Advertisement
Advertisement

Ο Álvaro Odriozola, ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας, διάλεξε το plug-in υβριδικό Audi A7 Sportback. Το εντυπωσιακό Gran Turismo είναι το πρώτο TFSI e που επιλέγεται από κάποιον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ.

Φυσικά, διατηρήθηκε και η παράδοση που θέλει πολλά από τα στελέχη της Ρεάλ Μαδρίτης να προτιμούν τις πολύ γρήγορες εκδόσεις. Για παράδειγμα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Carlos Casemiro διάλεξε ένα Audi RS 7 Sportback ενώ ο προπονητής Zinedine Zidane, αλλά και ο αρχηγός της Ρεάλ και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Sergio Ramos, επέλεξαν ένα Audi RS 6 Avant, με ήπιο υβριδικό σύστημα και απενεργοποίηση κυλίνδρων υπό μερικό φορτίο.

Raphaël Varane & Audi e-tron Sportback

Μέσα στους στόχους της η Ρεάλ Μαδρίτης

Advertisement

Και την εφετινή χρονιά, η  Ρεάλ Μαδρίτης είναι μέσα σε όλους τους στόχους της: πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ισπανία, ενώ αντιμετωπίζει την Αταλάντα για τη φάση των “16” του Champions League.

Οι Galacticos, στην πρώτη αναμέτρηση στο Μπέργκαμο, κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 1-0, χάρη στο παρθενικό γκολ του Γάλλου αριστερού αμυντικού Ferland Mendy, που είχε κάθε λόγο να ποζάρει πανευτυχής δίπλα στο νέο του Audi Q8 50 TDI quattro.

Advertisement

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκριθεί και τις πέντε τελευταίες φορές που τέθηκε αντιμέτωπη στο Champions League με ομάδα από την Ιταλία, θα μπορούσε να θεωρηθεί καλός οιωνός για τη ρεβάνς στη Μαδρίτη, σε λίγες μέρες.

Ακολουθούν περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης

Zinédine Zidane & Audi RS6 Avant

Carlos Casemiro & Audi RS7

Ferland Mendy & Audi Q8

Διαβάστε επίσης:
Η ABT προτείνει: Audi RSQ8 R με 730 ίππους
Με μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία τα Audi Q5, A6 & Α7 Sportback
Δοκιμή: Νέο Audi S3 Sportback

Advertisement