Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ABT προτείνει: Audi RSQ8 R με 730 ίππους

Ελλάδα 1:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ABT προτείνει: Audi RSQ8 R με 730 ίππους

ΝΕΑ

Η ABT προτείνει: Audi RSQ8 R με 730 ίππους

ΝΕΑ

Ακόμα και στην εργοστασιακή του μορφή, το μεγάλο SUV της Audi είναι αρκετά επιθετικό. Με τις επεμβάσεις όμως της ABT στην κορυφαία του έκδοση RS Q8, γίνεται πιο επιθετικό από ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Το πακέτο RS Q8-R περιλαμβάνει εγκέφαλο για τον κινητήρα και ειδικά σχεδιασμένο intercooler, στέλνοντας την απόδοση από τους 600 στους 730 ίππους.

Με αυτήν την αναβάθμιση, η ABT ισχυρίζεται ότι το επιβλητικό sport SUV είναι ικανό να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα επιταχύνοντας από στάση, μόλις σε 3,4 δευτερόλεπτα (από 3,8 που χρειάζεται η εργοστασιακή μορφή του μοντέλου με τους 600 ίππους. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 315 χιλιόμετρα ανά ώρα, ενώ προαιρετικά μπορεί να εφοδιαστεί και με σύστημα εξάτμισης από τιτάνιο, καθώς και με ρυθμιζόμενη- ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση.

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη είναι μια πρόταση από την ABT, στο πλαίσιο των κιτ που παρουσιάζει για τα 125 χρόνια ύπαρξης της εταιρείας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το συγκεκριμένο κιτ, θα διατεθεί μόνο σε 125 πελάτες. Όπως και τα υπόλοιπα της γκάμας για το συγκεκριμένο μοντέλο, έχει ένα αεροδυναμικό σετ αμαξώματος με στοιχεία από ανθρακονήματα, όπως τα μπροστινά, πλευρικά και πίσω πρόσθετα, τα καπάκια στους καθρέπτες, οι προεκτάσεις των φτερών και η αεροτομή στην οροφή.

Οι τροχοί είναι και αυτοί της ABT, με διάμετρο 23 ιντσών και φέρουν ελαστικά 295/35. Τέλος, τα φώτα εισόδου, η αναβάθμιση του τιμονιού, της κεντρικής κονσόλας, του περιβραχιονίου και των καθισμάτων, ολοκληρώνουν την αλλαγή της εικόνας του αυτοκινήτου και κάνουν το RS Q8R της ABT ακόμα πιο ξεχωριστό.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:

Advertisement

To Audi S3 Sportback της ABT έχει 370 ίππους

Ποια και πόσα supercars πουλήθηκαν στην Ελλάδα;

Πότε θα αποκαλυφθεί το Audi e-tron GT; (VIDEO)

Advertisement