Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια είναι η φθηνότερη και η ακριβότερη BMW στην Ελλάδα;

Ελλάδα 20:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια είναι η φθηνότερη και η ακριβότερη BMW στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Ποια είναι η φθηνότερη και η ακριβότερη BMW στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Από τα 22.230 μέχρι τα 244.850 ευρώ πωλούνται στην ελληνική αγορά το φθηνότερο και ακριβότερο BMW. Δείτε ποια είναι…

Advertisement
Advertisement

Η κατηγορία των premium εταιρειών είναι συνήθως ακριβή αλλά οι πελάτες γνωρίζουν πως ό,τι πληρώσουν θα πάρουν. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τρομερή ανάπτυξη από πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες και η λέξη premium έχει γίνει συνώνυμο της πολυτέλειας, της οδηγικής συμπεριφοράς αλλά και των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Όμως, μάρκες όπως είναι η BMW αποτελούν την προσωποποίηση της premium κατηγορίας και η γκάμα των μοντέλων, από τα πιο προσιτό μέχρι το πιο ακριβό είναι τα καθαρόαιμα premium και με τη… βούλα. Ποια είναι όμως αυτά τα μοντέλα; Ποιο είναι το πιο φθηνό BMW που πωλείται στην Ελλάδα; Αντίστοιχα ποιο είναι το ακριβότερο;

 

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον τελευταίο τιμοκατάλογο της γερμανικής φίρμας, η 116i είναι αυτή τη στιγμή η πιο προσιτή BMW. Η συγκεκριμένη εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1.499 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 109 ίππους. Το εν λόγω μοντέλο είναι διαθέσιμο με 22.230 ευρώ, ποσό που με τις αυξήσεις των τελευταίων μηνών θα λέγαμε πως είναι και «προσιτό».

Η ακριβότερη…

Στην αντίπερα… όχθη, η ακριβότερη BMW είναι η M4 Coupe στην έκδοση CSL. Η συγκεκριμένη που θα παραχθεί σε 1.000 μονάδες εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 3.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 551 ίππους και παράγει 650 Nm ροπή. Η κωδική ονομασία “CSL” μεταφράζεται σε “Competition, Sport, Lightweight” και έχει να κάνει με το μειωμένο βάρος συγκριτικά με τις κορυφαίες εκδόσεις «Μ».

Advertisement

Με λίγα λόγια η κορυφαία «Μ» με τις εκρηκτικές επιδόσεις αγγίζει σε κόστος τα 244.850 ευρώ και είναι αυτή τη τιγμή η ακριβότερη BMW που πωλείται στην Ελλάδα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Skoda: Ένα Enyaq… αλλού
Το Microlino αναβιώνει το BMW Isetta
Ευρώπη: Τα δημοφιλέστερα του Νοέμβρη