Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια ιαπωνική εταιρεία έχει πρότυπο η Alfa Romeo;

Ελλάδα 15:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια ιαπωνική εταιρεία έχει πρότυπο η Alfa Romeo;

ΝΕΑ

Ποια ιαπωνική εταιρεία έχει πρότυπο η Alfa Romeo;

ΝΕΑ

Με την Tonale η Alfa Romeo σήμανε την αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα, έχοντας βάλει υψηλούς στόχους ανάπτυξης αλλά και ποιοτικών χαρακτηριστικών.

Advertisement
Advertisement

Για την Alfa Romeo, η Tonale έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα επιτρέψουν στην εταιρεία να κάνει το άλμα και να αλλάξει σελίδα συνεχίζοντας δυναμικά.

Όπως όλα δείχνουν, η Stellantis «πιστεύει» στη θρυλική Ιταλική μάρκα και την στηρίζει με κάθε τρόπο για να επιστρέψει στα μεγαλεία του παρελθόντος. Η Giulia και η Stelvio μέχρι στιγμής, δεν έκαναν όλα όσα θα περίμεναν οι ιθύνοντες του Ομίλου αλλά η συνέχεια αναμένεται ιδιαίτερα δυναμική. Μετά το τέλος και της Giulietta, η ανάγκη για «φρέσκο» υλικό στη γκάμα, έρχεται να καλυφθεί με την Tonale.

Advertisement
Advertisement

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης κοντά στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία, όπου διοργανώθηκε μια εκδήλωση για το νέο Tonale ανέφερε πως «το σημείο αναφοράς για την ποιότητα των μοντέλων μας, είναι η Lexus». Συνέχισε λέγοντας «ήθελα να είμαι σίγουρος ότι η ποιότητα της Tonale ήταν τέλεια από την πρώτη μέρα αλλά και ότι προσφέραμε μια τελευταίας τεχνολογίας συνδεσιμότητα και διεπαφή χρήστη».

Ο Jean-Philippe Imparato με προσωπική του απόφαση είχε καθυστερήσει την παρουσίαση της Tonale για αρκετούς μήνες, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι θα ήταν έτοιμο και στα πρότυπα ποιότητας που έπρεπε, από την πρώτη στιγμή. Για τη συνέχεια, η Alfa έχει ανακοινώσει σχέδια επέκτασης της γκάμας της, με ένα πιο μικρό σε διαστάσεις crossover που θα παρουσιαστεί το 2024, τη στιγμή που οι παραδόσεις των πρώτων Tonale στους πελάτες στην Ιταλία, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Alfa Romeo Giulia
Τι είναι το Tailor to fit 100 της Alfa Romeo Tonale;
Lexus: Ηλεκτρική επίθεση με Έλληνα επικεφαλής

Advertisement

 

 

 

Advertisement