Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια Ferrari ξεχώρισε στο Cavalcade 2015;

Ελλάδα 3:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια Ferrari ξεχώρισε στο Cavalcade 2015;

ΝΕΑ

Ποια Ferrari ξεχώρισε στο Cavalcade 2015;

ΝΕΑ

Μπορεί το Ferrari Cavalcade 2015 να αποτελεί παρελθόν, έχει όμως προσφέρει θέματα και… εικόνες προς συζήτηση. Όπως για παράδειγμα σχετικά με την πλέον ιδιαίτερη συμμετέχουσα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Αυτή ήταν μία εκ των μόλις τριών F12 TRS που έχουν βγει από το Μαρανέλο και μία εκ των εκατό Ferrari που συμμετείχαν στη φετινή παρέλαση αλόγων ανά την Ιταλία.

Σε ασημί χρώμα και σχεδίαση που τη διαφοροποιεί από τις «αδερφές» της (σ.σ. τις άλλες δύο TRS που είχαν μαύρο και κόκκινο χρώμα αντίστοιχα αλλά όλες με μοναδικά στοιχεία).

Advertisement
Advertisement

Ferrari-F12TRS-silver-a640

Με τον 6.3lt V12 (που προσφέρει 730 PS) σε κοινή θέα αλλά σε αντίθεση με την F12 TRS που είχαμε δει πέρυσι στο Cavalcade, χωρίς γυάλινη επιφάνεια να τον προφυλάσσει. Εκτός αυτού, είχε και διαφορετικά φωτιστικά σώματα, τροποποιημένο το εμπρός σπόιλερ, εντελώς διαφοετικό διαχύτη ενώ αντί για δίδυμες απολήξεις εξατμίσεων σε κάθε άκρο, αυτή είχε δύο στο κέντρο του πίσω μέρους.

Ferrari-F12TRS-silver-f640

Advertisement

Η μοναδικότητα της εν λόγω F12 TRS προφανώς την καθιστά ως μία από τις ακριβότερες Ferrari αν και στην ιταλική μάρκα δεν έχουν ανακοινώσει τις τιμές απόκτησης αυτών των ειδικής παραγγελίας αριστουργημάτων της αυτοκίνησης.

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες του Francesco Meneghini και της V12SupercarsPhotography…

Advertisement

Ferrari-F12TRS-silver-e640Ferrari-F12TRS-silver-g640