Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια Ferrari θα αγοράζατε αν σας περίσσευε ένα εκατομμύριο;

Ελλάδα 3:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια Ferrari θα αγοράζατε αν σας περίσσευε ένα εκατομμύριο;

ΝΕΑ

Ποια Ferrari θα αγοράζατε αν σας περίσσευε ένα εκατομμύριο;

ΝΕΑ

Έχοντας κάνει οικονομίες κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, η αγορά μιας Ferrari μάλλον θα είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος. Ποια όμως από τις δύο θα διαλέγατε;

Advertisement
Advertisement

Αν σας δοθεί η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια Ferrari 488 Pista Spider και μια SF90 Stradale, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ σε δημοπρασία, είναι θέμα προσωπικής προτίμησης και προτεραιοτήτων.

Η 488 Pista Spider, με τον κινητήρα V8 και τον εμβληματικό σχεδιασμό της, κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της Ferrari.

Ωστόσο, ορισμένοι λάτρεις μπορεί να υποστηρίξουν ότι η 458 Speciale Aperta, ως η τελευταία ατμοσφαιρικό V8 από τη Ferrari, έχει μεγαλύτερη αξία.

Advertisement
Advertisement

Παρά τις εντυπωσιακές επιδόσεις της και τις προσεγμένες λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, η 488 Pista Spider μπορεί να μην δικαιολογεί την αξία της στη δημοπρασία λόγω νεότερων μοντέλων όπως η F8 Tributo και η F8 Spider.

Από την άλλη πλευρά, η SF90 Stradale αντιπροσωπεύει το άλμα της Ferrari στο μέλλον με το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, διαθέτοντας σχεδόν 1.000 ίππους.

Advertisement

Παρόλο που δεν διαθέτει τον παραδοσιακό V8 κινητήρα, τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και τα λίγα χιλιόμετρα της SF90 Stradale την καθιστούν μια δελεαστική επιλογή για όσους τείνουν προς κάποιες πιο καινοτόμες λύσεις.

Advertisement

Τελικά, η απόφαση καταλήγει στις ατομικές προτιμήσεις όσον αφορά την κληρονομιά, τις επιδόσεις και την τεχνολογική πρόοδο.

Είτε έλκεστε από τη διαχρονική γοητεία της 488 Pista Spider είτε από τη φουτουριστική γοητεία της SF90 Stradale, και οι δύο Ferrari προσφέρουν μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία αντάξια της διάσημης καταγωγής τους.

Το μόνο δύσκολο στην υπόθεση είναι να βρεθεί το ένα εκατομμύριο…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιος Έλληνας αγόρασε την απίστευτη Ferrari των 700.000 ευρώ;
Η Ferrari 296 GTB φόρεσε… πανοπλία από ανθρακόνημα!
Ξεπούλησε η Ferrari μέχρι το 2025