Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια αυτοκίνητα καίνε καρδιές στο Tinder;

Ελλάδα 8:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποια αυτοκίνητα καίνε καρδιές στο Tinder;

ΝΕΑ

Ποια αυτοκίνητα καίνε καρδιές στο Tinder;

ΝΕΑ

Έρευνα δείχνει ποια αυτοκίνητα απογειώνουν την ελκυστικότητα του χρήστη στο Tinder. Εκπλήσσει το πιο αποτελεσματικό αυτοκίνητο που είναι ένα… μίνι λεωφορείο.

Advertisement
Advertisement

Ποιο είναι το αυτοκίνητο που σε κάνει ποιο ελκυστικό στα μάτια των χρηστών στις εφαρμογές γνωριμιών; Πρόκειται για μια ερώτηση που έχει απασχολήσει κατά καιρούς όλους όσους συχνάζουν στα συγκεκριμένα apps αναζητώντας το ταίρι τους.

Η έρευνα αφορούσε το Tinder, όπου για λόγους διαφάνειας χρησιμοποιήθηκαν τα υπάρχοντα προφίλ, πραγματικών προσώπων (ανδρών και γυναικών). Η μόνη αλλαγή στην εικόνα προφίλ τους ήταν η αντικατάσταση του αυτοκινήτου στο background με τα εξεταζόμενα οχήματα.

Στόχος της έρευνας ήταν να… βρεθούν αυτά που καθιστούν ένα χρήστη ακόμα πιο ελκυστικό. Αυτά αναδείχθηκαν μέσα από μια ευρεία γκάμα τύπων αυτοκινήτου, από σπορ τετράτροχα και city cars μέχρι βανάκια.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ευρήματα (αφορούν τη Γερμανία), το αυτοκίνητο που εκτοξεύει την ελκυστικότητα των ανδρών είναι η θρυλική… κλούβα Volkswagen T2 bus (1974), η οποία μάλλον προσδίδει στον χρήστη μια ποθητή εξωστρέφεια και έντονα εκδρομική διάθεση.

Τα αυτοκίνητα που ενισχύουν το προφίλ των ανδρών

Advertisement

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το επίσης εμβληματικό σπορ αυτοκίνητο DeLorean DMC-12 που είχε γίνει ξακουστό για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις ταινίες “Back To the Future”. Στην τρίτη θέση συναντάμε την πάντα κλασάτη Mercedes C-Class, στην τέταρτη το ολοένα και πιο δημοφιλές Tesla Model S, όταν την πεντάδα συμπληρώνει το… Trabant που παραγόταν στο Τσβίκαου της Σαξονίας της πρώην Ανατολικής Γερμανίας σημειώνοντας εκατομμύρια πωλήσεις.

Το DeLorean DMC-12… ενισχύει την εικόνα και τον γυναικών, μιας και φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας, όταν στη δεύτερη θέση βρίσκεται το VW T2.

Advertisement

Οι άντρες παράλληλα εκτιμούν δεόντων τις γυναίκες με τα… πειραγμένα Golf, χωρίς βέβαια να αδιαφορούν για όσες κάθονται πίσω από το τιμόνι μιας Mercedes C-Class ή BMW M3.

Τα αυτοκίνητα που ενισχύουν το προφίλ των γυναικών

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πας τελικά πιο γρήγορα με σλικ στην πίστα; (+video)
Τα 10 πιο γρήγορα καθημερινά ηλεκτρικά
Τα πιο γρήγορα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στον κόσμο