Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot: Πώς εξελίχθηκαν τα εμβλήματά της στο χρόνο (video)

Ελλάδα 3:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot: Πώς εξελίχθηκαν τα εμβλήματά της στο χρόνο (video)

ΝΕΑ

Peugeot: Πώς εξελίχθηκαν τα εμβλήματά της στο χρόνο (video)

ΝΕΑ

Στον απόηχο της παρουσίασης του ολοκαίνουριου λογότυπου της Peugeot, η εταιρεία ανατρέχει στο παρελθόν, συστήνοντάς μας με όλα τα εμβλήματα που κόσμησαν τα μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες μέρες η Peugeot έδωσε στη δημοσιότητα το νέο της έμβλημα, μέσω του οποίου επαναπροσδιορίζει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της με νέα εταιρική ταυτότητα.

Η επανασχεδίαση του λογότυπού της αντικατοπτρίζει τη μετάβαση της μάρκας στην premium κατηγορία, μια διαδικασία η οποία εκκίνησε πριν 10 χρόνια, όταν η Peugeot προχώρησε στη ριζική μεταμόρφωση της εικόνας των μοντέλων της.

Το νέο της λογότυπο, λοιπόν, αποτελεί ένα οικόσημο στολισμένο με ένα κεφάλι βρυχώμενου λιονταριού και ξεχωρίζει για τη μοντέρνα αισθητική του.

Advertisement
Advertisement

Η πρωταγωνιστική παρουσία, ωστόσο, του… βασιλιά του ζωικού βασιλείου δεν αποτελεί κάτι νέο για την γαλλική εταιρεία, καθώς όλα της τα εμβλήματα στο παρελθόν απεικόνιζαν το λιοντάρι.

Η Peugeot… δεν λησμονεί το παρελθόν της, και προσπαθεί ποικιλοτρόπως να το κρατήσει ζωντανό. Στο πλαίσιο αυτό, δημοσίευσε ένα μεγάλου ενδιαφέροντος βίντεο μέσω του οποίου μας συστήνει με τα προηγούμενα λογότυπά της.

Advertisement

Το ταξίδι… στο χρόνο εκκινεί το μακρινό 1858, όταν το λογότυπό της απεικόνιζε ένα λιοντάρι να κινείται πάνω σε ένα βέλος. Έκτοτε, συστηθήκαμε με μια πληθώρα εμβλημάτων όπου το λιοντάρι είτε είχε όρθια στάση… κραδαίνοντας τα νύχια του, είτε υπήρχε αποκλειστικά η μορφή κεφαλιού του – όπως συμβαίνει και με το τελευταίο.

Advertisement

Αυτό, ωστόσο, που έμεινε αναλλοίωτο ήταν η παρουσία του λιονταριού, το οποίο πάντα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία της μάρκας συνιστώντας αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της.

Δείτε πώς εξελίχθηκαν τα εμβλήματα της Peugeot στο χρόνο στο βίντεο που ακολουθεί:

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Peugeot: Πρωτιά στα SUV & Ηλεκτρικά
Peugeot E-208: Καλύτερο ηλεκτρικό εταιρικό αυτοκίνητο
Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό Peugeot e-Rifter