Live Κίνηση
Περισσότερα
Peugeot

Peugeot Traveller: Η μετακίνηση αλλιώς…

Ελλάδα 8:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Peugeot Traveller: Η μετακίνηση αλλιώς…

Peugeot

Peugeot Traveller: Η μετακίνηση αλλιώς…

Peugeot

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στο περσινό σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, το Traveller της Peugeot πραγματοποίησε μία δυναμική είσοδο στην αγορά των Combi και VIP Shuttle, σε μια εποχή που ενδείκνυται το αυτοκίνητο που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Peugeot Design έχει μεταφέρει ελκυστικά σχεδιαστικά στοιχεία από την SUV γκάμα της μάρκας και τα επιβατικά μοντέλα της, ώστε το νέο Traveller να ξεχωρίζει από την δυναμική και κομψή εμφάνισή του. Βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογικά πλατφόρμα EMP2, η οποία διασφαλίζει εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά, αποδοτικότητα και χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Οι Euro6 κινητήρες BlueHDi εφοδιάζονται με την προηγμένη αντιρρυπαντική τεχνολογία της αγοράς και με ένα καταλυτικό SCR (Selective Catalytic Reduction) σύστημα που συνδυάζεται με φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων DPF (Diesel Particulate Filter). Με απόδοση από 95 hp και 240 Nm έως 180hp και 400 Nm ιπποδύναμης και ροπής αντίστοιχα , όλες οι εκδόσεις κινητήρων έχουν ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων με μέσο όρο στα 140 γρ. CO2/χλμ. (5,4 lt/100 km), επιδεικνύοντας από τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Το Traveller προσφέρει πολυτέλεια και άνεση σε ένα premium εσωτερικό έως 9 θέσεων με πολλαπλές διαρρυθμίσεις. Οι επιβαίνοντες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ασφαλείς, καθώς το νέο μοντέλο της Peugeot απέσπασε 5 αστέρια από τον οργανισμό Εuro NCAP.