Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot E-3008: Πρόγευση πριν τα αποκαλυπτήρια (+video)

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Peugeot E-3008: Πρόγευση πριν τα αποκαλυπτήρια (+video)

ΝΕΑ

Peugeot E-3008: Πρόγευση πριν τα αποκαλυπτήρια (+video)

ΝΕΑ

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία κοινοποίησε ένα teaser, λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του νέου SUV.

Advertisement
Advertisement

Η Peugeot επιβεβαίωσε ότι το E- 3008 θα κάνει το ντεμπούτο του στις 12 Σεπτεμβρίου και μας έδωσε μια γεύση από το όχημα, σε ένα teaser βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν και δεν είναι σαφές γιατί η Peugeot αποφάσισε να μην κάνει πρεμιέρα του μοντέλου στην εν εξελίξει Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου (IAA Mobility), εξακολουθεί να διαμορφώνεται, ως ένα αρκετά συναρπαστικό όχημα.

Το βίντεο δείχνει λεπτομέρειες για το εξωτερικό και το εσωτερικό του E-3008 και όπως περιμέναμε από την Peugeot, θα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Για αρχή, γνωρίζουμε ότι θα υιοθετήσει ένα κομψό σχήμα coupe-SUV και ότι το μπροστινό μέρος χαρακτηρίζεται από προβολείς LED και φώτα ημέρας.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το teaser δείχνει επίσης, ότι το E-3008 θα έχει έντονη μαύρη μπροστινή μάσκα με μπλε πινελιές και το νέο σήμα Peugeot.

Η αυτοκινητοβιομηχανία είχε αποκαλύψει το εσωτερικό του E-3008 στις αρχές Ιουνίου. Αμέσως τραβάει τα βλέμματα η κυρτή οθόνη 21 ιντσών, που «στεγάζει» τόσο τον πίνακα οργάνων, όσο και την οθόνη infotainment.

Advertisement

Το ηλεκτρικό SUV θα είναι επίσης εξοπλισμένο με head-up display και θα συνοδεύεται από μια πρόσθετη οθόνη που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των βασικών μέσων και των λειτουργιών του κλιματισμού δύο ποτηροθήκες, μια ασύρματη βάση φόρτισης και έναν μικρό τροχό κύλισης για τη ρύθμιση της έντασης του μέσου.

Η βάση του νέου SUV θα είναι η πλατφόρμα STLA Medium της Stellantis. Οι τεχνικές προδιαγραφές δεν είναι ακόμη γνωστές, αλλά αναμένεται να προσφέρεται με τρία διαφορετικά συστήματα μετάδοσης κίνησης, εκ των οποίων το ένα θα έχει δύο κινητήρες και τετρακίνηση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί βούλιαξαν αυτοκίνητα στην έκθεση του Μονάχου;
Νέο Renault Grand Kangoo: Το απόλυτο οικογενειακό
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Αντίστροφη μέτρηση για την Υπερειδική