Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot e-2008: Το best-seller που έγινε ηλεκτρικό

Ελλάδα 13:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Peugeot e-2008: Το best-seller που έγινε ηλεκτρικό

ΝΕΑ

Peugeot e-2008: Το best-seller που έγινε ηλεκτρικό

ΝΕΑ

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV Peugeot e-2008, αποτελεί ξεκάθαρα τον πιστό σύντροφο του οικογενειάρχη, μιας και αποδεικνύεται κορυφαίο στην καθημερινή χρήση.

Advertisement
Advertisement

Το δημοφιλές και ηλεκτρικό B-SUV, e-2008, διατηρεί ανόθευτα όλα τα προσόντα των συμβατικών εκδόσεων, ενώ παράλληλα, είναι απαλλαγμένο από εκπομπές CO2.

Πέραν των παραπάνω, εννοείται πως παρέχει αθόρυβες μετακινήσεις παντού και πάντα, ενσωματώνει κορυφαίες τεχνολογίες από το μέλλον και προσέχει το…πορτοφόλι σας.

Η εμφάνιση του προσδίδει αν μη τι άλλο κύρος και αισθητική υπεροχή, ενώ το σύγχρονο οπλοστάσιό του υπόσχεται μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ιδιαίτερα χαμηλά λειτουργικά έξοδα αλλά και ακαταμάχητες επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Οι 136 ίπποι που αποδίδει ικανοποιούν απόλυτα τον οδηγό, ενώ, η ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται σε μια μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 50 kWh, η οποία υπόσχεται 345 χλμ. αυτονομίας (βάσει WLTP), τιμή υπεραρκετή για τις αστικές μετακινήσεις.

Να τονίσουμε βέβαια πως με την κατάλληλη χρήση, το Peugeot e-2008 μπορεί να αποτελέσει πιστό συνοδοιπόρο και σε μεγάλα ταξίδια, ξεκούραστα, άνετα και αθόρυβα.

Advertisement

Η Peugeot συμπεριφέρθηκε σαν έτοιμη από καιρό και στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Οι πράξεις της το αποδεικνύουν στο έπακρο. Να, για παράδειγμα, η μπαταρία είναι τοποθετημένη με τόσο έξυπνο και μελετημένο τρόπο ώστε να μην περιορίζει τους διαθέσιμους χώρους των επιβατών αλλά και να αποτελεί δομικό στοιχείο του πλαισίου και της μεγάλης ακαμψίας του.

Advertisement

Στα πιο απτά τώρα, η φόρτισή της μπορεί να διαρκέσει έως και μόλις 30 λεπτά σε ένα ταχυφορτιστή των 100 kW για να φθάσει έως το 80% της χωρητικότητάς της.

Επιπλέον, μέσω της οθόνης πλοήγησης του αυτοκινήτου ή μέσω της εφαρμογής «MyPeugeot» στο smartphone είναι δυνατός και ο προγραμματισμός συγκεκριμένης ώρας φόρτισης και ο έλεγχος της όλης διαδικασίας από απόσταση.

Advertisement

Το Peugeot e-2008 τινάζει την μπάνκα στον αέρα στην δημοφιλή κατηγορία των ηλεκτρικών B-SUV, η ζήτηση των οποίων δικαιολογημένα πολλαπλασιάζεται ανά τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot e-2008: SUV και ηλεκτρικό
Peugeot e-208 & e-2008: Με αυξημένη αυτονομία και κορυφαία χαρακτηριστικά απόδοσης
Peugeot e-2008: H συναρπαστική πλευρά της ηλεκτροκίνησης