Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot 2008: Η τέχνη της άνεσης

Ελλάδα 2:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot 2008: Η τέχνη της άνεσης

ΝΕΑ

Peugeot 2008: Η τέχνη της άνεσης

ΝΕΑ

Η Peugeot χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό της καμπίνας του 2008 δημιούργησε ένα ευρύχωρο και άνετο SUV.

Advertisement
Advertisement

Το Peugeot 2008 είναι αδιαμφισβήτητα ένα εκλεπτυσμένο και ξεχωριστό SUV το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν. Μπορεί ο οδηγός του γαλλικού αυτοκινήτου να απολαμβάνει την εμφάνιση και την οδήγηση σε καθημερινή βάση, ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείς πολλά περισσότερα πράγματα από ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας.

Για να αποδείξει η Peugeot ότι δεν έμεινε μόνο στην εμφάνιση, την πολυτέλεια και την τεχνολογία αποφάσισε να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό του εσωτερικού του 2008. Για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα οι Γάλλοι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν έξυπνες λύσεις εκμετάλλευσης του χώρου προκειμένου όλοι οι επιβάτες να απολαύσουν ένα άνετο περιβάλλον.

Advertisement
Advertisement

Οι εσωτερικοί λοιπόν χώροι έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν αυξημένη άνεση. Ιδιαίτερα στο πίσω μέρος έχουν αυξηθεί σημαντικά για να φιλοξενήσουν άνετα ακόμα και μεγαλόσωμους επιβάτες, ενώ παράλληλα σε στρατηγικά σημεία έχουν δημιουργηθεί χώροι αποθήκευσης. Πιο συγκεκριμένα, το πλάτος στα εμπρός καθίσματα φτάνει τα 1.370 χιλ. και το ύψος από τη βάση του καθίσματος ως την οροφή είναι στα 906 χιλ. Αντίστοιχα στην πίσω σειρά καθισμάτων το πλάτος είναι στα 1.317 χιλ. ενώ ο χώρος για τα γόνατα είναι από τους μεγαλύτερους της κατηγορίας φτάνοντας τα 238,5 χιλ.

Η παραμονή στην καμπίνα των επιβατών του 2008 γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη χάρη στην ηλιοροφή η οποία επιτρέπει να διαχέεται φυσικό φως στο εσωτερικό. Η μελετημένη σχεδίαση της ηλιοροφής δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση ευρυχωρίας. Παράλληλα, η κορυφαία ποιότητα του Peugeot 2008 εξασφαλίζει και υψηλού επιπέδου ηχομόνωση για ήσυχο και ξεκούραστο ταξίδι.

Advertisement

Και μια που αναφερθήκαμε στο ταξίδι, το 2008 δεν θα απογοητεύσει και στις αποθηκευτικές του δυνατότητες. Ο χώρος αποθήκευσης του πορτμπαγκάζ είναι στα 434 λίτρα, ενώ με αναδιπλωμένη την πλάτη των πίσω καθισμάτων ο χώρος αυξάνεται στα 1.467 λίτρα. Αν λάβουμε υπόψη και τον λειτουργικό σχεδιασμό με χαμηλό κατώφλι φόρτωσης, φαρδύ άνοιγμα και διπλό πάτωμα, τότε η ζωή του οδηγού και των επιβατών στο ταξίδι γίνεται πολύ εύκολη και απροβλημάτιστη.

Advertisement

Δεν χωράει αμφιβολία ότι το Peugeot 2008 είναι από τα πλέον ολοκληρωμένα SUV της κατηγορίας του. Οι κόμπακτ διαστάσεις του αρχικά θα ξεγελάσουν τον οδηγό για την ευρυχωρία του, ωστόσο όταν περιηγηθείς στο εσωτερικό περιβάλλον του αυτοκινήτου θα νιώσεις τις μαγικές λύσεις των Γάλλων σχεδιαστών.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
10 λόγοι για να κάνεις δικό σου το Peugeot 208
Peugeot: Καταιγισμός νέων ηλεκτρικών μοντέλων
Peugeot 5008: Πολυτελές και 7θέσιο