Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Πεντάλ για simulator από την Pagani

Ελλάδα 1:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πεντάλ για simulator από την Pagani

Car Gadget

Πεντάλ για simulator από την Pagani

Car Gadget

Η Pagani Automobili συνεργάστηκε με την Asetek SimSports για να δημιουργήσει ένα με το νέο pedal box (πεταλιέρα) για video games, που είναι σχεδόν πανομοιότυπο με τα πεντάλ γκαζιού και φρένων της Pagani.

Advertisement
Advertisement

Νιώστε την αίσθηση των πεντάλ της Pagani Huayra R στα πόδια σας με το εξάρτημα για το αγωνιστικό simulator της Asetek.

«Η Pagani Huayra R αντιπροσωπεύει την επιτομή των premium αυτοκινήτων για οδήγηση σε πίστα ή δρόμο υπεραυτοκίνητων», δήλωσε ο Andre Sloth Eriksen, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Asetek και πρόσθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους οδηγούς simulator τη συγκίνηση της οδήγησης ενός πραγματικού αυτοκινήτου Pagani με το σετ πεντάλ της Pagani Huayra R».

Advertisement
Advertisement

Το σετ αγωνιστικών πεντάλ, αποτελείται από πλάκες και βραχίονες, που βασίζονται σε αυτά που χρησιμοποιούνται στο πραγματικό Huayra R. Έχουν σχεδιαστεί ακόμη και να ενεργοποιούνται σαν τα πεντάλ της Pagani. Χρησιμοποιώντας το σύστημα πέδησης Twin Hydraulic Opposing Rapid Piston (THORP) της Asetek, το σετ πεντάλ «σκληραίνει το πεντάλ φρένου για να μιμείται την αίσθηση της Pagani Huayra R». Διαθέτει επίσης πέδηση αγωνιστικού αυτοκινήτου δύο σταδίων με ελάχιστη διαδρομή πεντάλ αν το προτιμά ο ιδιοκτήτης.

Επιπλέον, η Asetek συνεργάστηκε με την Pagani για να προσαρμόσει το λογισμικό RaceHub που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν γρήγορα και εύκολα τις ρυθμίσεις του πεντάλ. Η τιμή των Δανέζικων πεντάλ στην Ευρώπη είναι στα 1.680 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Pagani Huayra NC: Για λεπτά γούστα και παχύ πορτοφόλι
Pagani: Η Huayra φεύγει, η C10 έρχεται!
H διάδοχος της Pagani Huayra το 2023

Advertisement