Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάτησε Ελλάδα η σπάνια BMW M3 CS των 551 ίππων

Ελλάδα 18:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάτησε Ελλάδα η σπάνια BMW M3 CS των 551 ίππων

ΝΕΑ

Πάτησε Ελλάδα η σπάνια BMW M3 CS των 551 ίππων

ΝΕΑ

Το γερμανικό υπερόπλο που έχει σπάσει τα χρονόμετρα στο Nürburgring και κοστίζει πάνω από 200.000 ευρώ κυκλοφορεί και στους ελληνικούς δρόμους…

Advertisement
Advertisement

Το γράμμα «Μ» είναι κάτι που εξιτάρει τους φίλους της ταχύτητας και όχι μόνο όσους αγαπούν την BMW.

Άλογα, επιδόσεις, διασκέδαση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου που συνοδεύεται από αυτό το γράμμα και σίγουρα όλοι θα ήθελαν να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του.

Η M3 είναι ένα μοντέλο με μεγάλη ιστορία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και με φανατικούς οπαδούς. Όλοι γνωρίζουν τις ικανότητές της και είναι κάτι που δεν χωρά αμφισβήτηση. Εκτός από την γνωστή «απλή» Μ3, υπάρχει μία ιδιαίτερη έκδοση της που φέρει την κωδική ονομασία CS και προκαλεί… εγκεφαλικά.

Advertisement
Advertisement

Καταρχάς έχει πετύχει έναν εντυπωσιακό χρόνο στο Nürburgring σταματώντας τα χρονόμετρα στο 7:28.760, νούμερο που κόβει την ανάσα. Από εκεί και πέρα σκληροπυρηνική έκδοση της BMW M3 διαθέτει περισσότερη ισχύ, έχει ρυθμίσεις που παραπέμπουν σε αγωνιστικό αυτοκίνητο, είναι πιο ελαφριά και η σχεδιαστικής της εικόνα βγάζει μάτια.

Το μοτέρ των 3.0 λίτρων αποδίδει 551 ίππους, παράγει 650 Nm ροπή και βάζει φωτιά στην άσφαλτο. Στη γλώσσα των αριθμών, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 3.4 δευτερόλεπτα, το 0-200 σε 11,1 ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 302 χλμ./ώρα.

Πού τη βρήκαμε;

Advertisement

Το σπάνιο M3 CS πάτησε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της BMW Σπανός AE στη Λεωφόρο Συγγρού στη Νέα Σμύρνη, από όπου μπορείτε να δείτε και τις αποκλειστικές εικόνες που δημοσιεύει το Newsauto.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες προσδίδουν έξτρα δυναμισμό στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου το οποίο προσφέρει μέγιστη οδηγική απόλαυση. Να σημειώσουμε πως το εν λόγω Μ3 έχει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ενώ με το σύστημα M Traction Control (κάτι που έχει και το «απλό» Μ3) ο οδηγός μπορεί να ρυθμίσει τη μετάδοση της κίνησης έως και 100% στον πίσω άξονα…

Advertisement

Το BMW M3 CS κοστίζει στην Ελλάδα 204.650 ευρώ και όπως καταλάβατε το συγκεκριμένο κινείται ανάμεσά μας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεχάστε τα SUV: H νέα BMW 5 Touring είναι εδώ!
Ποιο μοντέλο παρέμεινε στην κορυφή για 42η χρονιά στην Αμερική;
Στην Ελλάδα η ειδική έκδοση Tributo Italiano για τρεις Alfa Romeo

 

Advertisement