Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παρέλαση νέων μοντέλων από την CUPRA

Ελλάδα 10:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρέλαση νέων μοντέλων από την CUPRA

ΝΕΑ

Παρέλαση νέων μοντέλων από την CUPRA

ΝΕΑ

Η ισπανική νεοσυσταθείσα εταιρεία CUPRA, που τελεί υπό την προστασία της SEAT, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ειδικού Τύπου, αναμένεται μέχρι το 2021 να λανσάρει επτά νέα μοντέλα, εμπλουτίζοντας τη γκάμα της, σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Πιο αναλυτικά, ο υπεύθυνος στρατηγικής της εταιρείας, Antonio Labate, στο περιθώριο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης του πρώτου μοντέλου CUPRA Ateca, αποκάλυψε τα πλάνα της φίρμας, που επικεντρώνονται για το διάστημα 2019-2021. Μέσα σε τρία χρόνια, η CUPRA θα λανσάρει επτά νέα μοντέλα, ανάμεσα στα οποία θα υπάρχει και μία ειδική έκδοση του Ateca.

c8314202-cupra-new-models-3-chariatis-530

Να θυμίσουμε ότι εκτός του CUPRA Ateca, η εταιρεία μας παρουσίασε και το αγωνιστικό e-Racer, το οποίο αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το 2020, κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος  ηλεκτρικών οχημάτων τουρισμού, eTCR. Το δεύτερο μοντέλο της νέας εταιρείας θα είναι το νέας γενιάς Leon, που αναμένεται μέσα στο 2019, ενώ θα ακολουθήσουν οι «καυτές» εκδόσεις CUPRA Tarraco και CUPRA Arona. Αμφότερες θα χρησιμοποιούν τον υπερτροφοδοτούμενο δίλιτρο κινητήρα TSI, σε διάφορες παραλλαγές, ενώ δεν θα λείπουν τα βαμμένα σε μπρονζέ χρώμα νέα λογότυπα της φίρμας.

Advertisement

09e07b74-cupra-new-models-2-chariatis-640