Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάρε τώρα μια McLaren Elva, μπορείς!

Ελλάδα 6:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάρε τώρα μια McLaren Elva, μπορείς!

ΝΕΑ

Πάρε τώρα μια McLaren Elva, μπορείς!

ΝΕΑ

Η McLaren Elva είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά Speed Champions της Lego και έτσι έχουν όλοι τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια αρκετά οικονομικά.

Advertisement
Advertisement

Η Lego παρουσίασε επίσημα τη McLaren Elva στη σειρά Speed ​​Champions των μοντέλων της και με κόστος 21 ευρώ μόλις, μπορεί να την αποκτήσει ο καθένας.

Η McLaren Elva της Lego έχει ύψος 4 εκατοστά, μήκος 16 και πλάτος 7 εκατοστά. Αποτελείται από 263 κομμάτια, στα οποία περιλαμβάνεται και μια φιγούρα που είναι βασισμένη στην αρχιμηχανικό της McLaren Automotive, Rachel Brown, κομπλέ με το κράνος, τη φόρμα της και ένα γαλλικό κλειδί για το χέρι της. Φυσικά, το μοντέλο McLaren Elva της Lego που είναι σε κλίμακα 1:24 σε σχέση με το κανονικό αυτοκίνητο, αντικατοπτρίζει το σχεδιασμό του πραγματικού, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει οροφή, παρμπρίζ και παράθυρα. Το πολύ χαρακτηριστικό σύστημα Active Air Management System (AAMS) της Elva είναι επίσης ενσωματωμένο στο μοντελάκι, μπροστά από το διθέσιο πιλοτήριο του βρετανικού supercar.

Advertisement
Advertisement

«Από τότε που ήμουν παιδί, ονειρευόμουν να οδηγώ και να δοκιμάζω αυτοκίνητα και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα τα παραπάνω είναι μέρος της δουλειάς μου. Ελπίζω ότι αυτή η προβολή μέσω της Lego, εμπνέει κι άλλους νέους να ακολουθήσουν τα πάθη τους και να κυνηγήσουν καριέρα στην αυτοκινητοβιομηχανία ή στο σχεδιασμό. Υπάρχουν τόσες πολλές απίστευτες ευκαιρίες», δήλωσε η Rachel Brown. Η Brown δούλεψε επίσης και στην McLaren Senna GTR, που από τη Lego παρουσιάστηκε και κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο. Στις αρμοδιότητες της Brown, περιλαμβάνεται και η αεροδυναμική συμπεριφορά του κάθε μοντέλου- και γι’ αυτό έχει ξεχωριστή σημασία η ύπαρξη του AAMS στο κιτ της Lego για το νέο μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως θα μπορούσε η IKEA να φτιάχνει αυτοκίνητα 
Η ΜcLaren Elva αποκτά παρμπρίζ
Ο σαγηνευτικός ήχος της McLaren Elva (+video)