Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παραβάτης 1 στους 3 οδηγούς στην Παραλιακή!

Ελλάδα 3:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραβάτης 1 στους 3 οδηγούς στην Παραλιακή!

ΝΕΑ

Παραβάτης 1 στους 3 οδηγούς στην Παραλιακή!

ΝΕΑ

Η Τροχαία αφαίρεσε 34 ζεύγη πινακίδων και ισάριθμες άδειες κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και 53 διπλώματα.

Advertisement
Advertisement

Με παράβαση έφυγαν από την Παραλιακή 3 στους 10 οδηγούς που ελέγχθηκαν από την Τροχαία το βράδυ του Σαββάτου 9 Απριλίου έως τις πρώτες νυχτερινές ώρες της Κυριακής 10 Απριλίου.

Οι τροχονομικές δράσεις των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής πραγματοποιήθηκαν στην παραλιακή και ειδικότερα στη Λ. Ποσειδώνος , στην Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου και στη Λ. Βουλιαγμένης.

Advertisement
Advertisement

Στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν συμμετείχαν 5 αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής και 4 Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Συνολικά διενεργήθηκαν 362 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 106 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα, από τις οποίες η μία σε βαθμό πλημμελήματος.

Πιο αναλυτικά, σε σύνολο 106 παραβάσεων οι 56 αφορούσαν σε υπέρβαση ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου ταχύτητας, οι 39 σε παράνομη στάθμευση, από τις οποίες 2 σε ράμπα αναπήρων και 3 σε ειδικούς χώρους στάθμευσης αποκλειστικά οχημάτων ατόμων με αναπηρία, οι 2 σε παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, μία σε οδήγηση για επίδειξης ικανότητας, μία σε αντικανονική χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, μία σε μη χρήση ζώνης ασφαλείας, μία σε ανασφάλιστο όχημα, μία σε στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και 4 σε μη εφοδιασμό με αποτελεσματικό σιγαστήρα.

Advertisement

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 34 ζεύγη πινακίδων και ισάριθμες άδειες κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και 53 άδειες ικανότητας οδήγησης.

Τέλος, ακινητοποιήθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υψηλών επιδόσεων, το οποίο θα οδηγηθεί για έκτακτο τεχνικό έλεγχο.

Advertisement

Οι στοχευμένες δράσεις και οι εξειδικευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της παραλιακής, είχαν σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών.

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κόντρες στο Ίλιον και στο Νέο Ηράκλειο
«Σκούπα» της αστυνομίας για «κόντρες» με supercars (video)
Χωρίς δίπλωμα έμειναν 97 οδηγοί για κόντρες!

Advertisement