Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χωρίς δίπλωμα έμειναν 97 οδηγοί για κόντρες!

Ελλάδα 23:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χωρίς δίπλωμα έμειναν 97 οδηγοί για κόντρες!

ΝΕΑ

Χωρίς δίπλωμα έμειναν 97 οδηγοί για κόντρες!

ΝΕΑ

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα 41 οχήματα!

Advertisement
Advertisement

Καλά κρατούν οι… κόντρες στην Αττική και όπως αποδεικνύεται η Τροχαία είναι αποφασισμένη να βάλει ένα τέλος στην απερισκεψία των επιτήδειων οδηγών που θέτουν σε κίνδυνο τόσο τη δική τους ζωή όσο και των ιδιοκτητών οχημάτων που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ή ακόμη και των πεζών που περπατούν σε κοντινά πεζοδρόμια.

Μάλιστα στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση – πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και λοιπών επικίνδυνων παραβάσεων, πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες της 17-18/10/2020 ειδική εξόρμηση, σε διάφορα σημεία της Αττικής (Νέα Θηβών & Ραδιοφωνίας, Λ. Σχιστού, Αττικού Άλσους & Έβρου, Θέατρο Λυκαβηττού, Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου [Λιμανάκια- RIBAS ], έξοδο Αττικής οδού-Παλλήνη, Περιφερειακή Αιγάλεω,).

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα κατά την ανωτέρω δράση, βεβαιώθηκαν 334 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 68 αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα, οι 37 σε στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, οι 34 σε υπερβολικό θόρυβο, οι 20 σε μη χρήση κράνους, οι 5 σε αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), οι 9 σε παραβάσεις ΚΤΕΟ, οι 24 σε μη χρήση ζώνης ασφαλείας, οι 6 σε παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων, οι 5 σε στέρηση καθρεφτών οχημάτων, οι 4 σε επίδειξη ικανοτήτων, οι 3 σε μέθη, οι 3 σε διενέργεια επικίνδυνων ελιγμών, οι 2 σε παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και οι υπόλοιπες 114 σε λοιπές παραβάσεις της τροχαίας νομοθεσίας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αφαιρέθηκαν 97 άδειες οδήγησης, 91 άδειες κυκλοφορίας και 38 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Επίσης ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα 41 οχήματα!

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη! Σε ποια ΙΧ αλλάζουν και σε ποια όχι τα Τέλη Κυκλοφορίας 2021

Advertisement

«Καυτές» οι πωλήσεις της Peugeot τον Σεπτέμβριο!

Απόσυρση παλαιών αυτοκινήτων diesel ετοιμάζει η Γαλλία