Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παρατημένα για χρόνια και αξίζουν μια περιουσία (+video)

Ελλάδα 14:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παρατημένα για χρόνια και αξίζουν μια περιουσία (+video)

ΝΕΑ

Παρατημένα για χρόνια και αξίζουν μια περιουσία (+video)

ΝΕΑ

Είναι όνειρο ζωής για κάποιους να ανοίξουν τις πόρτες μιας ξεχασμένης αποθήκης και να βρεθούν μπροστά σε ορισμένα αυτοκίνητα- θρύλους, ενώ κάποιοι άλλοι όπως βλέπουμε και στο video, το ζουν!

Advertisement
Advertisement

Η συλλογή αυτή που ανακαλύφθηκε από την ομάδα του συγκεκριμένου καναλιού στο Youtube, βρίσκεται στη Γαλλία και περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα ευρήματα.

The Bearded Explorer είναι το όνομα του καναλιού –που σε ελεύθερη μετάφραση μας δίνει κάτι σαν «ο μουσάτος εξερευνητής»- με τους συντελεστές του να πηγαίνουν σε πολλά και ενδιαφέροντα σημεία, κάνοντας εξερευνήσεις και αρκετές ανακαλύψεις. Μια από αυτές είναι και στο video που έχουμε εδώ, όπου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε μια περιοχή της Γαλλίας, βρέθηκαν μπροστά σε αυτή την αποθήκη.

Advertisement
Advertisement

Στο στεγασμένο της χώρο, υπάρχουν πολλά ευρήματα, όπως είναι μια σπάνια BMW coupe αλλά και μια Citroen DS αλλά η πραγματική «αποκάλυψη» γίνεται όταν αρχίζει η περιήγηση στον περιβάλλοντα χώρο. Εκεί που ανάμεσα στα δέντρα και τα αγριόχορτα, κρύβονται πολλά και θαυμάσια δείγματα από την ιστορία της αυτοκίνησης.

Ίσως για τα περισσότερα από αυτά να μην έχει κανένα νόημα η όποια διερεύνηση της αποκατάστασής τους. Είναι όμως πραγματικά ανατριχιαστικό, για κάθε petrolhead αλλά και λάτρη της ιστορίας της αυτοκίνησης, το να βλέπεις σε μια τέτοια βόλτα, τόσα πολλά μαζεμένα αυτοκίνητα.

Advertisement

Όλα τους στέκουν εκεί ως ενδείξεις για τη βαθιά αγάπη που τους έτρεφε μέχρι κάποια στιγμή, ο ιδιοκτήτης της έκτασης. Τώρα που για τα περισσότερα από αυτά δεν έχει καμία σημασία η αποκάλυψη, η μελαγχολία παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο ως διάθεση από την παρακολούθηση του video.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Verstappen: Βλέπει την Mercedes ως κύρια αντίπαλο για το 2023
Ξεκινά το δεύτερο και πιο εξελιγμένο ελληνικό drone
Leclerc: Στο Άμπου Ντάμπι με την Ferrari του Schumi! (+video)