Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Παραδόθηκε η πρώτη F-Type Coupe στον Mourinho

Ελλάδα 15:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραδόθηκε η πρώτη F-Type Coupe στον Mourinho

ΝΕΑ

Παραδόθηκε η πρώτη F-Type Coupe στον Mourinho

ΝΕΑ

Μπορεί ο τίτλος της Πρέμιερ Λιγκ να έκανε «φτερά» για την Τσέλσι, μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σάντερλαντ, όμως ο Special One έχει ένα λόγο να χαμογελάει. Ο Jose Mourinho παρέλαβε την F-Type R Coupe, την πρώτη για πελάτη της Jaguar στη Μεγάλη Βρετανία, από δύο υπαλλήλους της γραμμής παραγωγής του sport μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει αναλάβει το ρόλο του «πρεσβευτή» της βρετανικής μάρκας και το συμβόλαιο περιελάμβανε και το εντυπωσιακό αυτό… δώρο. Ο Mourinho προσωποποίησε την πισωκίνητη F-Type σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο. Την παρήγγειλε σε σκούρο γκρι χρώμα, 20άρες δίχρωμες ζάντες, με κόκκινες δαγκάνες φρένων, πανοραμική γυάλινη οροφή και ηχοσύστημα της Meridian με 12 ηχεία.

«Είμαι περήφανος που έχω στην κατοχή μου τη νέα F-Type R Coupe. Αποτελεί τιμή να παραλαμβάνω αυτό το εντυπωσιακό sports car από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την κατασκευή του», σχολίασε ο τεχνικός της Τσέλσι.

Advertisement
Advertisement

Η γραμμή παραγωγής της F-Type Coupe βρίσκεται στο εργοστάσιο του Castle Bromwich, στο Μπέρμιγχαμ. Η R είναι η κορυφαία έκδοση του μήκους 4,47 m. coupe, με τον 5λιτρο κομπρεσοράτο V8 να φθάνει σε ισχύ τα 550 PS. Επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,2 sec και αγγίζει σε τελική τα 300 km/h (ηλεκτρονικά περιοριζόμενη), πάντα σε συνεργασία με το αυτόματο 8άρι κιβώτιο της ZF.