Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η υβριδική Lamborghini Urus θα έχει 800+ άλογα

Ελλάδα 0:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η υβριδική Lamborghini Urus θα έχει 800+ άλογα

ΝΕΑ

Η υβριδική Lamborghini Urus θα έχει 800+ άλογα

ΝΕΑ

Οι φήμες για την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, μετά από μερικά χρόνια επιβεβαιώνονται, η Lamborghini ετοιμάζει μια πανίσχυρη τέτοια έκδοση για το πρώτο SUV μοντέλο της.

Advertisement
Advertisement

Η PHEV εκδοχή της Lamborghini Urus δεν θα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, με τις δύο θυρίδες (φόρτιση-βενζίνη) να είναι η μόνη ιδιαιτερότητα.

Η τάπα για το καύσιμο παραμένει στην πίσω δεξιά μεριά του αυτοκινήτου, ενώ από αριστερά θα είναι η αντίστοιχη για τη φόρτιση της μπαταρίας. Από εκεί και πέρα, οι αλλαγές του μοντέλου μπορούμε να πούμε πως είναι μικρές σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνισή του- έτσι όπως το βλέπουμε στις φωτογραφίες από την υπάρχουσα γενιά του μοντέλου. Μια μικρή διαφοροποίηση εντοπίζεται στον μπροστινό προφυλακτήρα, ενώ πίσω θα πρέπει να περιμένουμε μια προσέγγιση σαφώς πιο «ήπια».

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μικρότερη αεροτομή στην πόρτα του χώρου των αποσκευών αλλά και ελαφρώς διαφοροποιημένο διαχύτη που θα «αγκαλιάζει» τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. Αντίστοιχα και στο εσωτερικό, περιμένουμε να δούμε νέο λειτουργικό σύστημα στο infotainment, που θα διαμορφώνει ανάλογα και την εικόνα του ταμπλό στο αυτοκίνητο.

Σε ότι έχει να κάνει με την απόδοση του υβριδικού συνόλου, περιμένουμε να επιβεβαιωθούν οι φήμες που κάνουν λόγο για πάνω από 800 ίππους, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε και πιο «ήπια» έκδοση υβριδικού συνόλου, με κάτω από 700 ίππους. Στην τελική ευθεία η εξέλιξη του μοντέλου θα μπει κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών του 2022, αφού η πλήρης αποκάλυψη της νέας Lamborghini Urus αναμένεται να γίνει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του επόμενου έτους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O 10χρονος γιος του Ben Affleck τράκαρε μία Lamborghini Urus (+video)
Ακόμα και η Lamborghini Urus θα υποκύψει…
H Lamborghini θα συνεχίσει με… διαστημόπλοια

Advertisement